• Gillar du testa dina egna gränser?

  • Då kanske du skall följa med oss på bankörning...

  • Eller på några av våra arrangerade körningar ifrån Autolane

  • Att dela motorglädje är något helt speciellt

Följ med oss på olika motorsport event

Vårt brinnande intresse för motorcyklar och bilar fortsätter efter arbetstid. Från vår till höst deltar vi på ett flertal fordonsevent.

Vi som jobbar på Autolane har alla förmånen att få jobba med det vi verkligen älskar, nämligen rullande fordon. Många hästkrafter och ljudet av en motor i högvarv är en speciell, underbar känsla som vi söker oss till så ofta möjligheten ges. Fler av oss är aktiva inom sporthojkörning på bana, och vi medverkar varje år på ett tiotal olika MC-körningsevent. Vi har tidigare kört sportbil på bana och planerar att satsa friskare på detta under kommande säsong.

Vågar du följa med?

Vi kommer att lägga upp alla event vi skall medverka på här på hemsidan. Om du vill vara med så kan du på ett flertal av eventen anmäla dig via oss. Alla event vi deltar på är också till för amatörer vilket innebär att vem som helst som har körkort och eget fordon att använda kan vara med – på egen risk… Om du inte själv vill köra så går det alltid att komma som åskådare; trevliga omgivningar, motorer i högvarv och mycket motorsnack utlovas.