Autolane söker MC-säljare på heltid!

Nu utökar vi igen! Vi söker dig som redan har erfarenhet ifrån sälj och god kunskap om och intresse för motorcyklar. Vi säljer alla modeller och märken.  Självklart kör du MC och älskar att glida runt på två hjul!  Du är självgående, initiativrik och kommer gärna med egna idéer till hur vi kan bli ännu bättre – och gör ditt yttersta för att leverera bästa servicen då återkommande kunder är vad vi strävar efter. Det är även meriterande att du har ett stort kontaktnät och snabbt kan upparbeta en växande kundkrets. Du kommer även vara delaktig i inköpsarbetet så att du kan ta för dig och inte är rädd för att nå ut är också viktigt.  A & B-körkort och bra datorkunnskaper är ett måste. Helst har du även intresse och kunnande om bilar då vi hjälps åt mellan avdelningarna. Du är flytande på svenska i skrift och tal, men vi ser självklart positivt på om du även kan flera språk. För att passa in i vårt team måste du sprida positiv energi, vara social och lätt att samarbeta med, stresstålig, effektiv, initiativrik, ansvarsfull och ha förmågan att bjuda på dig själv och det lilla extra. Vi vill att du är med och gör Autolane till det självklara valet för denna och nästa generationens mc kunder!

Är du den vi söker? Se nedan hur du ansöker till tjänsten. Skicka din ansökan så snart som möjligt, senast 10/3

Vi söker en mekaniker/fordonstekniker!

Nu utökar vi verkstadsteamet. För att kunna fortsätta leverera maximal service till våra kunder söker vi ytterligare en fordonstekniker. Kan det vara du eller någon du känner?

Vi söker främst dig som är erfaren bilmekaniker och har bred erfarenhet ifrån yrket. Kan du även MC så är det ännu bättre då vi i teamet hjälps åt. I vår toppmoderna verkstad i Kungälv arbetar du med senaste utrustningen. Vi följer MRFs riktlinjer och är bransch anslutna för allas trygghet.

På Autolane blir du en del av ett ständigt växande team som brinner för sitt arbete och har roligt på jobbet. För att passa in i teamet måste du sprida positiv energi och vara lätt att samarbeta med. Det är lika viktigt att du är ansvarsfull, noggrann, effektiv och serviceinriktad mot interna så väl som externa kunder. Bra datorkunskaper och B-körkort är ett måste – helst har du även körkort för MC. Du är flytande på svenska i skrift och tal, men vi ser självklart positivt på om du även kan flera språk.

Är du den vi söker? Se nedan hur du ansöker till tjänsten. Skicka din ansökan senast 28/2.

Vi söker en ekonomiassistent!

Nu utökar vår ekonomiavdelning med en ekonomiassistent. Den vi söker måste ha grundläggande utbildning i företagsekonomi samt arbetserfarenhet från löpande bokföring. Helst skall du ha vana av att ha arbetat i ett affärssystem eller ett bokföringsprogram med projektstyrda kostnader.  Du kommer också ha hand om betalning och kontroll av leverantörsfakturor samt följa upp och kontrollera alla utgående underlag på verkstads- och fordonsfakturor. Att du har kunskap inom löneutbetalningar/bokföring och att du även kan redovisa moms och skatt till skatteverket är meriterande. Att du är ansvarsfull, noggrann och har ett detaljsinne är av yttersta vikt för tjänsten. Vi hanterar dagligen stora affärer och transaktioner där inget får bli fel vare sig i bokföringen eller våra avtal och underlag.

Att du är lösningsfokuserad och har ett glatt humör ser vi också som viktiga egenskaper. Som ekonomiassistent kommer du samarbeta tät med ekonomichefen som tidigare utfört det löpande ekonomiarbetet men kommer att ta en controllerfunktion för att kunna fokusera på vidareutveckling av andra områden av företaget. Tanken är att det skall bli ett succesivt överlämnade där ekonomiassistentens slutliga arbetsomfattning styrs av dennas ambitioner. Tjänsten är från 75% till 100% enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Se nedan hur du ansöker till tjänsten. Skicka din ansökan senast 10/3.

Om Autolane

Vi är ett ständigt växande team som brinner för vårt arbete och har roligt på jobbet i våra toppmoderna lokaler i Kungälv. Autolane har sedan start 2013 levererat tusentals bilar och motorcyklar till nöjda kunder och ständigt expanderat. Sedan 2017 är vår toppmoderna anläggning i Kungälv där vi förutom ett stort lager av nyare begagnade bilar och motorcyklar även har egen professionell bil-mc verkstad samt egen rekond-lackskyddsavdelning. Vi tror på personliga och genuina kundrelationer. Därför levererar vi inte bara fordon, men en helhetsupplevelse till våra kunder! Vårt mål är alltid återkommande kunder och att leverera fordon våra kunder kan bli nöjda med under en lång tid. Under 2020 fick vi det prestigefyllda GASELL-priset.

Hur du ansöker till våra tjänster

Är du den vi söker??? Men så skriv då till oss och berätta varför vi skall välja just dig! Inkludera också ditt CV med bild och tidigare meriter och arbetserfarenheter. Gör detta på: ansokan@autolane.se så fort som möjligt. Av praktiska skäl anvisar vi absolut ALLA ansökningar samt frågor kring tjänsterna till mailboxen! Tillträde på samtliga tjänster är enligt överenskommelse, men så snart som möjligt.

Daniel

VD

Elin

Ekonomi- & Marknadschef

Mirsad

Platschef

Esa

Försäljning

Roland

Försäljning

Alex

Försäljning

Olle

Fordonstekniker

Sondis

Servicerådgivare

Danijel

Inköp

Lukasz

MC-tekniker

Milad

Rekonditionering & Lackskydd

Oscar

Rekonditionering & Lackskydd

Martin

Hallvärd

DU????

Fordonstekniker

DU????

Ekonomiassistent