Lediga tjänster: 2 säljare på heltid

Är du eller någon du känner intresserad av att jobba i en spännande motormiljö som sätter kunderna i fokus? NU UTÖKAR VI VÅRT TEAM MED 2 HELTIDS-SÄLJARE!
Vi är ett ständigt växande team som brinner för vårt arbete och har roligt på jobbet. För att passa in i vårt team måste du sprida positiv energi, vara drivande, social och lätt att samarbeta med och precis som oss – ha förmågan att bjuda på dig själv och det lilla extra. Vi vill att du är med och gör Autolane till det självklara valet för denna och nästa generationens bil och mc kunder!
VEM SÖKER VI? Vi söker dig som redan har erfarenhet ifrån sälj och har god kunskap om och intresse för bilar som motorcyklar. Du kommer även vara delaktig i inköpsarbetet och kommer ha nära kontakt med både verkstad och rekond. Du är självgående, drivande, initiativrik, ansvarsfull och kommer gärna med egna idéer till hur vi kan bli ännu bättre – och precis som oss gör du ditt yttersta för att leverera bästa servicen då återkommande kunder är vad vi strävar efter. Det är även meriterande att du har ett stort kontaktnät och snabbt kan upparbeta en egen kundkrets. Bra datorkunskaper och B-körkort är ett måste – helst har du också körkort för MC. Du är flytande på svenska i skrift och tal, men vi ser självklart positivt på om du även kan flera språk. Vi vill ha medarbetare som vill växa med oss!

OM OSS: Autolane har sedan starten i 2013 levererat tusentals bilar och motorcyklar till nöjda kunder och är ständigt i expansion. Sedan 2017 ligger vår toppmoderna anläggning i Kungälv där vi förutom ett stort lager av nyare begagnade bilar och motorcyklar även har egen professionell bil-mc verkstad samt egen rekond-lackskyddsavdelning. Vi tror på personliga och genuina kundrelationer. Därför levererar vi inte bara fordon, men en helhetsupplevelse till våra kunder! Vårt mål är alltid återkommande kunder. Läs mer om oss på autolane.se

FÖR ATT SÖKA: Skicka din ansökan till ansokan@autolane.se senast den 20/8. Har du frågor gällande tjänsten så är det också dit du i första hand skall skicka din förfrågan. Välkommen ❤️

Daniel

VD

Elin

Ekonomi- & Marknadschef

Mirsad

Platschef

Esa

Försäljning & Inköp

Roland

Försäljning & Inköp

Olle

Fordonstekniker

Lukasz

MC-tekniker

Milad

Rekonditionering & Lackskydd

Oscar

Rekonditionering & Lackskydd

Martin

Hallvärd

Sondis

MC-tekniker

DU????

Försäljning & Inköp

DU????

Försäljning & Inköp