Autolane söker 2 st Bil & MC-säljare på heltid!

VILL DU BLI EN AV OSS??? VI SÖKER 2 HELTIDSSÄLJARE TILL VÅRT TEAM!!  Är du eller någon du känner intresserad av att jobba i en spännande motormiljö som sätter kunden i fokus? Vi är ett ständigt växande team som brinner för vårt arbete och har roligt på jobbet i våra toppmoderna lokaler i Kungälv.
För att passa in i vårt team måste du sprida positiv energi, vara social och lätt att samarbeta med, stresstålig, effektiv, initiativrik, ansvarsfull och precis som oss – ha förmågan att bjuda på dig själv och det lilla extra. Vi vill att du är med och gör Autolane till det självklara valet för denna och nästa generationens bil och mc kunder!
VEM SÖKER VI? Vi söker dig som redan har erfarenhet ifrån sälj och har god kunskap om och intresse för bilar som motorcyklar. Du kommer även vara delaktig i inköpsarbetet. Du är självgående, initiativrik och kommer gärna med egna idéer till hur vi kan bli ännu bättre – och precis som oss gör du ditt yttersta för att leverera bästa servicen då återkommande kunder är vad vi strävar efter. Det är även meriterande att du har ett stort kontaktnät och snabbt kan upparbeta en egen kundkrets. Bra datorkunskaper och B-körkort är ett måste – helst har du också körkort för MC. Du är flytande på svenska i skrift och tal, men vi ser självklart positivt på om du även kan flera språk. Vi vill ha medarbetare som vill växa med oss!

Är du den vi söker? Se nedan hur du ansöker till tjänsten. Skicka din ansökan så snart som möjligt!

Om Autolane

Vi är ett ständigt växande team som brinner för vårt arbete och har roligt på jobbet i våra toppmoderna lokaler i Kungälv. Autolane har sedan start 2013 levererat tusentals bilar och motorcyklar till nöjda kunder och ständigt expanderat. Sedan 2017 är vår toppmoderna anläggning i Kungälv där vi förutom ett stort lager av nyare begagnade bilar och motorcyklar även har egen professionell bil-mc verkstad samt egen rekond-lackskyddsavdelning. Vi tror på personliga och genuina kundrelationer. Därför levererar vi inte bara fordon, men en helhetsupplevelse till våra kunder! Vårt mål är alltid återkommande kunder och att leverera fordon våra kunder kan bli nöjda med under en lång tid. Under 2020 fick vi det prestigefyllda GASELL-priset.

Hur du ansöker till våra tjänster

Är du den vi söker??? Men så skriv då till oss och berätta varför vi skall välja just dig! Inkludera också ditt CV med bild och tidigare meriter och arbetserfarenheter. Gör detta på: ansokan@autolane.se så fort som möjligt. Av praktiska skäl anvisar vi absolut ALLA ansökningar samt frågor kring tjänsterna till mailboxen! Tillträde på samtliga tjänster är enligt överenskommelse, men så snart som möjligt.

Daniel

VD

Elin

Ekonomi- & Marknadschef

Mirsad

Platschef

Esa

Försäljning

Roland

Försäljning

Alex

Försäljning

Olle

Fordonstekniker

Sondis

Servicerådgivare

Danijel

Inköp

Lukasz

MC-tekniker

Milad

Rekonditionering & Lackskydd

Oscar

Rekonditionering & Lackskydd

Martin

Hallvärd

DU????

MC-säljare

Stina Eriksson

Ekonomiassistent