Jobba med oss på Autolane

Jobba hos oss

Söka tjänster på Autolane

Inköpare sökes till Autolane i Kungälv

Har du ett brinnande fordonsintresse och talang för affärer och förhandling? Då har du chansen att bli med i vårt växande team där vi söker en heltidstjänst som inköpare.

Som inköpare på Autolane är du ansiktet utåt och innehar en viktig position i vår verksamhet. Du brinner för relationsbyggande, är skicklig förhandlare och har alltid fokus på att leverera bra prestationer. Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst!

Dina arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för att rätt bilar och motorcyklar köps in till Autolane. Vi handlar med nyare begagnade fordon av hög kvalitet. Arbetet går främst ut på att bevaka marknadsplatser så som blocket och olika auktioner – men du måste även ha förmågan att skapa nya relationer med andra företag och privatpersoner för att utöka företagets nätverk. Du får självklart också tillgång till vårt inköpsnätverk och till våra olika inkommande leads, och du kommer även att assistera vårt säljteam med att räkna på inbytespriser.

Eftersom hela Sverige och till och med andra länder är vår marknadsplats, så kan det förekomma uppdrag med att hämta/lämna fordon till och från kunder. Under transporten skall du även kunna utföra en grundläggande fordonskontroll.

Krav

 • B-körkort. Helst har du även MC-körkort
 • Behärskar svenska & engelska i tal och skrift.
 • God datorvana
 • Att du har ett fordonsintresse och grundläggande teknisk fordonskunskap.
 • Goda kunskaper över vilka modeller som är mest efterfrågade och vad som utgör konkurrenskraftiga priser då dessa är i ständig förändring.

Meriterande

Erfarenhet av inköp & värdering utav fordon eller tekniskt arbete eller liknande på fordon. Erfarenhet och talang för förhandling och affärer. Eftersom vi söker efter specialfordon utomlands är det även meriterande om du har kunskaper i andra språk så som engelska, tyska, franska, italienska mm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är initiativrik, självständig, lagspelare, noggrann, driven, målmedveten, tävlingsmänniska, problemlösare, lojal och som framför allt tar ansvar. Någon som vill arbeta hårt mot uppsatta mål och som är flexibel med arbetstider.

Dina förmågor

 • B-körkort
 • Förhandlingskunskaper
 • Relationsbyggare
 • Ansvarsfull
 • Målmedveten
 • Initiativrik
 • Fordonskunskap
 • Fordonsmarknadskunskap

Vilka är vi?

Vi är ett av Sveriges snabbast växande fordonsföretag och vinnare av Gasellpriset 2020, 2021 & 2022. Vi har en märkesoberoende fullserviceanläggning för bil och MC som har byggt upp vårt varumärke på att yta extraordinär service och att leverera endast kvalitativa och noggrann utvalda fordon i premiumskiktet till våra kunder. Vi fokuserar på att skapa långsiktiga kundrelationer. Vår anläggning i Kungälv utökas i dagarna från 5000 till 9000 kvadrat. För att växla upp behöver vi fler passionerade medarbetare.

Vi erbjuder en trygg, expansiv och nytänkande arbetsplats med möjligheter att gå vidare inom bolaget. Vi arbetar både med fast och provisionsbaserad lön. Passar denna beskrivning in på dig, så tveka inte men skicka direkt in ditt cv med bild och lite rader om dig själv till [email protected] Rekryteringen sker löpande, och behovet av en anställd är omedelbar – så vänta inte för länge med att anmäla ditt intresse!

MC-tekniker sökes till Autolane i Kungälv

Om jobbet

Vill du jobba i en toppmodern verkstad med senaste utrustningen och tekniken? Nu utökar vi Autolanes verkstadsteam med ytterligare en tekniker. Den utlysta tjänsten är främst som MC-tekniker och med att utföra lättare servicearbeten på våra motorcyklar. Men då vi också utför MC-skadereperationer samt även service och reparationsarbeten på bilar, så ser vi som positivt/ meriterande om du har en bredare teknisk kompetens.

ERBJUDANDET

Vi erbjuder en toppmodern arbetsplats där du främst kommer att arbeta med fordon av alla märken. Autolanes verkstad utför i första hand fordonskontroller, servicearbeten och reparationer för fordon som säljs i företaget, men tar även externa jobb. Du kommer att ingå i ett verkstadsteam med trevliga och professionella kollegor. Du kommer även att samarbeta nära med rekond- och säljteamet och kundkontakt förekommer där alla som arbetar för Autolane förväntas leverera service i toppklass till våra kunder. Vi följer MRFs riktlinjer och är bransch anslutna för allas trygghet.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har en passion för motorcyklar och som har kompetens och erfarenhet med att arbeta med motorcyklar. Har du utbildning och eller erfarenhet som bilmekaniker så är det ännu bättre då vi i teamet hjälps åt och det ges då möjlighet att växa inom företaget. För att passa in i teamet måste du sprida positiv energi och att vara lätt att samarbeta med. Det är lika viktigt att du är ansvarsfull, noggrann, effektiv och serviceinriktad mot interna så väl som externa kunder. Bra datorkunskaper och MC- och bilkörkort är ett måste. Du är flytande på svenska i skrift och tal, men vi ser självklart positivt på om du även kan flera språk.

Vilka är vi?

Vi är ett av Sveriges snabbast växande fordonsföretag och vinnare av Gasellpriset 2020, 2021 & 2022. Vi har en märkesoberoende fullserviceanläggning för bil och MC som har byggt upp vårt varumärke på att yta extraordinär service och att leverera endast kvalitativa och noggranna utvalda fordon i premiumskiktet till våra kunder. Vi fokuserar på att skapa långsiktiga kundrelationer. Vår anläggning i Kungälv kommer att utökas från 5000 till 9000 kvadrat inom sommaren. För att växla upp behöver vi fler passionerade medarbetare.

Vi erbjuder en trygg, expansiv och nytänkande arbetsplats med möjligheter att gå vidare inom bolaget.

Passar denna beskrivning in på dig, så tveka inte men skicka direkt in ditt cv med bild och lite rader om dig själv till [email protected] . Rekryteringen sker löpande, och behovet för en mc-tekniker är omedelbar – så vänta in med att anmäla ditt intresse.