Autolane söker ytterligare en inköpare på heltid!

Som inköpare på Autolane måste du våga ta för dig samt ha ett stort fordonsintresse. I rollen ansvarar du för att rätt bilar och motorcyklar köps in till Autolane och det är därför viktigt att du har koll på vilka modeller som är mest efterfrågade och vad som utgör konkurrenskraftiga priser då dessa är i ständig förändring. Du måste vara duktig på att förhandla, men på ett professionellt och serviceinriktad sett då vi i alla led eftersträvar nöjda kunder. Det krävs också att du har förmågan att självständigt söka upp de fordon som vi/du önskar få in till vårt lager även om du självklart också får tillgång till vårt inköpsnätverk och till våra olika inkommande leads. Du kommer även assistera vårt säljteam med att räkna inbytespriser. Du kommer att ha ett nära samarbete med säljavdelningen, din inköpschef, vår VD samt ekonomiavdelningen.Vi söker dig som har branscherfarenhet och helst direkt erfarenhet av liknande arbete. Du har ett genuint fordonsintresse och hänger med i utvecklingen på marknaden på så väl pris/efterfrågan/teknik & utrustning

  • Du är generellt bra på att kommunicera och att jobba i team
  • Du är analytisk och en mycket god förhandlare.
  • Du är driven, resultatorienterad, förtroendeingivande och positiv.
  • Du trivs med att arbeta självständigt och i ett högt tempo.
  • Du har en digital vana och är snabb på att lära dig nya program
  • Har en utvecklingsvilja och tänker långsiktigt i våra affärer.
  • Du är noggrann och duktig på pappersarbete, du har även grundläggande ekonomisk förståelse.
  • Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Eftersom vi söker efter specialfordon utomlands är det meriterande om du har kunskaper i andra språk så som engelska, tyska, franska, italienska mm..
  • Har minst en gymnasial utbildning alternativt relevant arbetserfarenhet.
  • Innehar B-körkort, helst också MC-kort.

Är du den vi söker? Se nedan hur du ansöker till tjänsten. Skicka din ansökan så snart som möjligt!

Om Autolane

Vi är ett ständigt växande team som brinner för vårt arbete och har roligt på jobbet i våra toppmoderna lokaler i Kungälv. Autolane har sedan start 2013 levererat tusentals bilar och motorcyklar till nöjda kunder och ständigt expanderat. Sedan 2017 är vår toppmoderna anläggning i Kungälv där vi förutom ett stort lager av nyare begagnade bilar och motorcyklar även har egen professionell bil-mc verkstad samt egen rekond-lackskyddsavdelning. Vi tror på personliga och genuina kundrelationer. Därför levererar vi inte bara fordon, men en helhetsupplevelse till våra kunder! Vårt mål är alltid återkommande kunder och att leverera fordon våra kunder kan bli nöjda med under en lång tid. Under 2020 fick vi det prestigefyllda GASELL-priset. Under 2021 kommer vi utöka våra ytor från 5000 till 9000 kvadrat, och behöver således fler passionerade medarbetare som vill växa med oss.

Hur du ansöker till våra tjänster

Är du den vi söker??? Men så skriv då till oss och berätta varför vi skall välja just dig! Inkludera också ditt CV med bild och tidigare meriter och arbetserfarenheter. Gör detta på: [email protected] så fort som möjligt. Av praktiska skäl anvisar vi absolut ALLA ansökningar samt frågor kring tjänsterna till mailboxen! Tillträde på samtliga tjänster är enligt överenskommelse, men så snart som möjligt.