Begagnade bilar och motorcyklar i Kungälv

Sök bland våra leveransklara lagerfordon

Hitta din nästa bil eller mc hos oss

Om du behöver – eller drömmer om – en ny bil eller motorcykel; så är du alltid varmt välkommen till oss på Autolane!

Vi är en rekommenderat, ledande och prisvinnande firma på begagnade bilar och mc i Kungälv, endast 10 minuter från Göteborg. Hos oss hittar du ett brett utbud bilar och hojar från alla märken och modeller. Alla fordon är kvalitetstestade och kan levereras med garanti upp till tjugofyra månader. Klicka runt nedan och hitta ditt nästa fordon bland vårt stora utbud av bilar och motorcyklar – eller besök oss på plats i Kungälv.

Vi satsar på nöjda och återkommande kunder – VÄLKOMMEN!

Kvalitetstestade och trafiksäkra fordon

Vi handlar med alla märken och modeller. Den enda begränsningen är att de skall hålla våra starka kvalitetskrav. Därför består vårt lager till största del av bilar som är har rullat under 10.000 mil och är har färre än 10 år på nacken. Oavsett vilken bil eller mc du fastnar för kan vi garantera att den är i gott skick – då vi alltid kontrollerar fordonen i vår verkstad innan de hamnar till försäljning. Vi går genom servicehistoriken och ser till att allt finns dokumenterat i serviceboken. Behöver bilen eller hojen besiktas eller servas så gör vi detta. Kvalitet och trafiksäkerhet är ingenting vi någonsin tummar på.

Personlig service så du blir nöjd på riktigt under lång tid

Hos oss får du hjälp av våra erfarna mc- och bilförsäljare att hitta rätt fordon anpassat efter dina förutsättningar och krav. Att handla begagnat med hjälp av våra kunniga experter i Kungälv ska vara ett nöje. I vår fullserviceanläggning kan vi dessutom ta hand om dig inte bara vid köpet - men även under tiden du äger bilen eller hojen. Helst ser vi dig igen vid nästa affär! Men vi finns alltid med dig hela vägen.