Novitec

Vill du öka prestandan på din superbil?

Optimera din sportbil med tuning ifrån världsledande märket Novitec

Nu har Autolane blivit återförsäljare för tyska tuningfirman Novitec!

På vår anläggning i Kungälv, endast 10 minuter ifrån Göteborg, kan du nu professionellt motoroptimera din sportbil med de allra bästa tuningkiten som finns på marknaden.

Novitec är marknadsledande på trimning och saluför även specialdelar till alla stora sportbilsmärken så som Ferrari, Lamborghini, Mclaren, Maserati, Rolls Royce och Tesla. Inne på Novitecs hemsida hittar du alla produkter som kan väljas till din specifika superbil för att öka bilens prestenda och även stylingdelar av högsta kvalitet om du önskar snygga till karossen.

Klicka bara in på länken https://www.novitecgroup.com/en/ och välj din bilmodell, så får du fram det skräddarsydda utbudet av delar, fälgar och kit som vi på Autolane kan optimera din bil med. Våra biltekniker har lång och bred erfarenhet av att hantera specialbilar så som Lamborghini, Ferrari, Mclaren med fler. Så hos oss är din superbil i de allra tryggaste händer.

Är du sugen på att höja din bils prestanda? Ring oss redan idag eller kontakta oss i nedan formulär för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med att optimera din sportbil.

  Bifoga bild på din senaste service med protokoll om möjlighet finns.

  Vilka optimeringsmöjligheter har din bil?

  Hur du kan öka motorprestandan eller göra just din sportbil ännu läckrare ser du enkelt inne på NOVITEC.com

  Längst ner på deras hemsida finns en översikt över de specifika modeller av Ferrari, Lamborghini, Mclaren, Maserati, Rolls Royce och Tesla som kan optimeras eller beställas delar till. Hitta och välj din bilmodell, så får du fram  relevant utbud. Som återförsäljare har vi tillgång till alla Novitecs produkter och kan beställa hem det du önskar. Självklart utför vi tuningen och monterar på alla specialdelar i vår professionella sportbilsverkstad! Få den bästa tyska kvaliteten direktmonterad hos Autolane i din lokala verkstad i Kungälv endast 10 min från Göteborg.

  Om Novitec Group

  NOVITEC-koncernen är ett av de mest respekterade och erfarna företagen i branschen. Sedan 1989 har Wolfgang Hagedorsns entreprenörsvision och kreativitet utvecklats till världskända Novitec. Från början har fokus varit den italienska sportbilen. Det omfattande NOVITEC-programmet kännetecknas av produkter av högsta kvalitet, precision och hantverk. Idag som från start kännetecknas en NOVITEC optimerad supersportbil av en prestanda och enastående design med gott rykte över hela världen. NOVITEC, från huvudkontoret i Stetten, Tyskland, driver ett skickligt team med oöverträffad engagemang och professionalism för NOVITEC kunder och partners över hela världen. Autolane är stolta över att tillhöra detta elit-teamet!