Skadeverkstad MC

I behov av skadereparation eller försäkringsarbete på din mc?

Boka en tid på vår skadeverkstad

På vår mc-verkstad i Kungälv – bara 10 minuter ifrån Göteborg – kan vi hjälpa dig även med de allra största skadereparationer.

Våra erfarna mc-mekaniker som arbetar i en modern och fullutrustad verkstad har kapacitet att utföra omfattande skadereparationer och försäkringsarbeten på alla motorcykelmärken.

Långa väntetider hos de största MC-verkstäderna kan fort kan sätta stop för motorcykelåkandet en hel säsong. Nu är det slut med det! Sedan 2017 är vi stolta över att ha räddat MC-säsongen och överträffat många kunders förväntningar på utförda skadereparationer.

Med fördelaktiga priser och korta väntetider dessutom. Klicka in för tidsbokning eller prisförslag redan idag:

    Här kan du bifoga en bild.

    Vi hjälper dig med skadeintyg på din motorcykel till försäkringsbolaget

    När olyckan varit framme och du skall få skadan godkänt för reparation av ditt försäkringsbolag, behöver du ett skadeintyg.

    Ett skadeintyg ger försäkringsbolaget en bild av omfattningen på skadan. Efter ett prisöverslag och en kalkyl på vad en reparation kommer att kosta, skickar försäkringsbolaget sedan ett beslut på om det blir reparation eller inlösen.

    I vår verkstad hjälper vi dig självklart med skadeintyg och att hantera kontakten med försäkringsbolagen i samband med ett försäkringsarbete.