Vi säljer din bil eller mc åt dig!

Kontakta oss för ett försäljningsuppdrag redan idag!

Fyll i här om du vill att vi säljer din bil eller MC åt dig

 • Fyll i fälten
 • Tryck på klar
 • Inom kort återkommer vi till dig

Vi säljer ditt fordon med full garanti, finans och kan även ta betalt med inbyten. Tillsammans med vår expertis, vårt namn och stora kundkrets blir det då möjligt att få ut rätt värde för ditt fordon!

Vi svarar alla; oftast inom 24 timmar.  Har du inte fått svar inom denna tid så titta först i din skräppost om vårt svar hamnat där. Om inte så maila oss gärna direkt med miltal och registreringsnummer till [email protected] , eller ring oss gärna så att vi kan hjälpa dig direkt!

  Här kan du bifoga en bild.

  En trygg affär för dig och även slutkunden

  Ett försäljningsuppdrag skall vara en bra deal för alla parter.

  Därför gör vi alltid ett kvalitetstest av ditt fordon i vår verkstad i samband med att vi tar in din bil eller mc. Visar vårt test att det något som behöver åtgärdas, att den behöver servas eller att vi behöver uppgradera med nya däck eller liknande – så löser vi detta efter överenskommelse till ett förmånligt pris i vår verkstad.

  Vi satsar på kvalité och allt vi säljer i hallen måste hålla högsta standard.

  Med vår expertis hittar vi sedan rätt utannonseringspris och enas om affären i ett förmedlingsavtal. Sedan lämnar du fordonet och resten till oss! När fordonet säljs får du pengarna direkt in på kontot.

  • Det är helt bekymmersfritt! Du behöver inte göra någonting.
  • Det blir inga otrevliga överraskningar! Du vet hur mycket du kommer få betalt.
  • Vi kan sälja ditt fordon snabbt!
  • Du får rätt betalt! Vi säljer ditt fordon med full garanti, finans och kan även ta betalt med inbyten. Tillsammans med vår expertis, vårt namn och stora kundkrets blir det då möjligt att få ut rätt värde för ditt fordon!