Vi löser ditt fordonslån

Snabbt och förmånligt!

Genom vårt samarbete med Nordens ledande kreditbolag, kan vi erbjuda dig trygga fordonslån med bra villkor.

Vi samarbetar med Nordens ledande finansbolag Santander Consumer Bank och DNB och kan snabbt hjälpa till med finansiering av din bil eller motorcykel!

Det förmånligaste är att ta finansieringen med 50% restvärde på 36 månader. Detta ger dig den lägsta månadskostnaden. En nyhet detta år är att vi kan finansiera sportbilar med 80% restvärde på 12 månader. Då blir månadskostnaden plötsligt så låg att fler får råd att köra runt med många hästkrafter!

Låneansökan görs på plats och du får omgående svar. Vi skyddar alltid dina personuppgifter!

Alla våra 300 fordon är noggrant utvalda och kvalitets-testade på alla punkter av professionella tekniker med garantier upp till 24 månader. Vi tar inbyten av både bil och mc!
Vill du kika in bland våra lagerfordon direkt? Klicka här för att komma till vårt stora utbud av leveransklara fordon!
Vill du att vi hör av oss och förklarar mer kring våra fördelaktiga finansierings upplägg? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort!

    Här kan du bifoga en bild.

    Känns det krångligt med finansiering?

    Kontakta oss så reder vi gärna ut dina eventuella frågor om fordonslån, företagslån eller leasing. Du kan också läsa mer via nedan länkar. I vår guide: ”Bra att veta om fordonsfinansiering” har vi svarat på de vanligaste frågorna vi får om finansiering.  Men det lättaste är att vi tillsammans kikar på bästa lösningen för just dig vid köpet!

    Köper du via ditt företag kan vi även erbjuda företagsleasing som oftast löper på 1-3 år och där du får lyfta delar av bilens moms!