Vi löser ditt fordonslån – snabbt och förmånligt!

Genom vårt samarbete med Nordens ledande kreditbolag, kan vi erbjuda dig trygga fordonslån med bra villkor.

På finansiering samarbetar vi med Nordens största finansbolag Santander Consumer Bank och DNB. Genom dem kan vi enkelt hjälpa till med finansiering av din bil eller motorcykel upp till sex år!

Det förmånligaste är att ta finansieringen med 50% restvärde på 36 månader. Detta ger dig den absolut lägsta månadskostnaden. En nyhet detta år är att vi kan finansiera sportbilar med 80% restvärde på 12 månader. Då blir månadskostnaden plötsligt så låg att fler får råd att köra runt med många hästkrafter!

Låneansökan görs på plats och du får omgående svar. Vi skyddar alltid dina personuppgifter!

Känns det krångligt?

I vår guide: ”Bra att veta om fordonsfinansiering” har vi svarat på de vanligaste frågorna vi får om finansiering. Men det lättaste är att vi tillsammans kikar på bästa lösningen för just dig vid köpet!

Köper du via ditt företag kan vi även erbjuda företagsleasing som oftast löper på 1-3 år och där du får lyfta bilens moms!

Räntefria lån på servicearbeten eller när du köper utrustning

Köper du extrautrustning som däck eller dragkrok, eller lämnar in din bil eller motorcykel på service, så kan du få lån med 0% i ränta via Santanderkortet. Och det är ju himla tur, för service på intervall eller uppgradering av exempelvis nya däck är nödvändiga åtgärder – som tyvärr inte alltid dyker upp när plånboken är som tjockast!

Fråga om Santanderkortet redan vid bokningen av ditt nästa verkstadsbesök. Vi kan också ansöka på plats – du får svar direkt.