Vi löser ditt fordonslån – snabbt och förmånligt!

Genom vårt samarbete med Nordens ledande kreditbolag, kan vi erbjuda dig trygga fordonslån med mycket förmånliga villkor.

Du kan lägga upp ditt lån på hela 6 år, men det är också möjligt att få avbetalning med upp till 50 % restvärde och kortare betalningstid och på så sätt få ännu lägre månadskostnad. Köper du via ditt företag kan vi även erbjuda företagsleasing som oftast löper på 1-3 år.

0% i ränta på servicearbeten eller köp av utrustning

Service på intervall och uppgradering av exempelvis nya däck är nödvändiga åtgärdar – som tyvärr inte alltid dyker upp när plånboken är som tjockast! Då är det tur att man nu kan välja att dela upp betalningen på upp till 24 månader och att det är dessutom är helt räntefritt!

Känns det krångligt?

I vår guide: ”Bra att veta om fordonsfinansiering” har vi svarat kort och översiktligt på de vanligaste frågorna vi får om finansiering.

Kontakta oss redan idag; tillsammans hittar vi det alternativ som passar bäst för ditt köp. Du får alltid svar omgående vid låneansökan!

Vi har en kontantfri butik!

Innan du handlar hos oss kan det vara bra att känna till att vi har en kontantfri butik. Istället tar vi mer än gärna kortbetalningar, banköverföringar och nu mera Swish!

Visste du att det är möjligt att betala upp till 150.000 genom några enkla knapptryckningar på mobilen?

visa_pos_fc mc_accpt_103_png

swish_logo_secondary_RGB

Läs mer om våra samarbetspartners här: