Vi köper bil och mc i Göteborg

Vi köper in fordon från hela landet!

Funderar du på att sälja din bil eller mc?

Vänd dig till oss på Autolane – vi köper din bil eller mc tryggt och enkelt! Från vår anläggning i Kungälv strax utanför Göteborg kan vi hämta din bil eller mc oavsett vart du befinner dig i landet*.

 • Fyll i fälten
 • Tryck på klar
 • Inom kort återkommer vi med ett prisförslag

Du får pengar direkt på kontot när du lämnar över nycklarna till oss.
Vi köper välskötta fordon med bra historik. Vi återkommer snabbt under våra öppettider som är mån-fre 9-18, lör-sön 11-15!
*Fraktkostnad kan tillämpas efter överenskommelse utanför vårt geografiska närområde.

Vi svarar alla; oftast inom 24 timmar.  Har du inte fått svar inom denna tid så titta först i din skräppost om vårt svar hamnat där. Om inte så maila oss gärna direkt med miltal och registreringsnummer till [email protected] , eller ring oss gärna så att vi kan hjälpa dig direkt!

  Här kan du bifoga en bild.

  Fri värdering när vi köper din bil eller mc i Göteborg och omnejd

  Kontakta oss för en gratis värdering av din bil eller mc. Du binder inte upp dig utan bestämmer själv om det erbjudna priset passar dig.
  När vi köper din bil eller mc vill vi att affären ska kännas trygg för dig. I samband med köpet skriver vi först ett köpeavtal med dig där villkoren är tydliga, och du får alltid direkt betalt på ditt konto i samband med att du överlämnar fordonet.
  Vi är en stor och renommerat firma och har många nöjda kunder från tidigare försäljningar. Det viktigaste för oss är inte minst att ha en rak och tydlig kommunikation, vi är ärliga och håller alltid vad vi lovar.

  Vi hjälper dig på en snårig marknad

  Autolane är en mc- och bilfirma med bas i Kungälv som kan köpa din bil eller mc i Göteborg och omnejd. Många upplever att det känns otryggt och krångligt att sälja sin bil eller mc på den privata marknaden. Det finns många oseriösa personer på begagnatmarknaden, och det har tyvärr förekommit en hel del bedrägerier. Dessutom är det svårt att få ut rätt värde för sin bil eller motorcykel om man inte kan tillräckligt om fordon eller kan lägga upp fordonslån för köparen.

  Du kan känna dig trygg i att hela affären går till på ett korrekt sätt när du säljer till oss. När vi är överens om priset överför vi handpenningen omedelbart. Resten av pengarna dyker upp på ditt konto i samband med att du lämnar över nycklarna till oss.

  Vill du istället att vi säljer din bil eller motorcykel åt dig?

  Att vi tar in ditt fordon på försäljningsuppdrag kan i flera fall vara en bra lösning. Samma trygghet och enkelhet erbjuds här – du lämnar nycklarna medan vi gör jobbet och ser till att du får bra betalt för ditt fordon.

  Ett stort antal fördelar med att anlita oss

  Vi har förmedlat en stor mängd bilar och motorcyklar under våra år i branschen. Här är några fördelar med att låta oss sälja din bil eller mc.

  • Vi köper in många bilar och motorcyklar varje år och har stor erfarenhet och kunskap om att prissätta rätt.
  • Vi kan nå ett stort antal köpare och ger dig chans till en snabb och bra affär.
  • Vi kan dessutom ta inbyten på ditt fordon
  • Om du vill sälja din bil eller mc med hjälp av oss så marknadsför vi den på ett professionellt sätt som når ut till många. Förutom Blocket och BytBil är vi stora i sociala medier och har ett stort kontaktnät av kunder som väljer oss varje gång de köper fordon.
  • Vi kan dessutom ordna med finansiering och garantier så att det blir tryggare för köparen också
  • Alla risker för dig som säljare elimineras när affären går genom oss.
  • Vi arbetar med alla etablerade märken, både när det handlar om bil och mc. Så sant de uppfyller våra kvalitetskrav och vår höga standard på fordon.

  Välkommen att kontakta oss på Autolane – vi förmedlar din bil och mc i Göteborg och omnejd så du får rätt pris!