Vi är ett rekommenderat företag som vill överträffa våra kunders förväntningar

Vill du veta vad våra kunder tycker om oss? Här kan du läsa våra många uppriktiga omdömen från hundratals kunder.

För oss är det allra viktigaste att våra kunder är nöjda – även efter köpet. Det är så vi bygger långsiktiga genuina kundrelationer, och en av anledningarna till att vi är ett rekommenderat företag.

Det tror vi att vi uppnår genom att alltid erbjuda bästa tänkbara service, och få varje kund att känna sig speciell. Vi som arbetar på Autolane är ju själva kunder i andra sammanhang, och vet hur viktigt det är att framförallt få rätt service. Det är vi värda – och det är du också värd!

Här har vi samlat vad våra kunder har skrivit om oss på Facebook, på Reco som vi började samarbeta förra året, och även våra omdömen ifrån Google. Vi blir jätteglada om även du vill gå in och recensera oss där.

Autolane
4.9
Based on 155 reviews
drivs av Facebook
Conny Dahlsjö
Conny Dahlsjö
2021-09-29T13:35:23+0000
Kanonbra Service och hyggliga anställda.Tack bästa Alex för att du gjorde min helg lite roligare med en nygammal... BMWBara +++++läsa mer
Herbert Kral
Herbert Kral
2021-09-27T17:26:55+0000
Vill tacka Autolane och Sandi för riktigt schysst bemötande när jag letade efter min nästa MC. Inga problem med... provkörning av hojar. Fick bra råd o tips. Ingen stress eller onödigt tjafs. Hittade min nästa hoj här och fick ett schysst pris med min hoj i inbyte. Återkommer nästa gång igen. Tack. ⭐⭐⭐⭐⭐läsa mer
Alex Salijevic
Alex Salijevic
2021-09-18T16:25:42+0000
Underbar service av ett mycket seriöst företag. Vi fick äran att köpa en fin Q7a :)Vi vet vart vi göra våra... framtida bilaffärer iallafall :)Stort tack till hela teamet och tack Mirsad för en vackert avslutad affär. Hör av mig när det är dags igen 🙂läsa mer
Oscar Åkesson
Oscar Åkesson
2021-07-18T15:22:56+0000
Tack Philip för en trevlig affär.Vi blev väl omhändertagna och proffsigt skött affär.Vi är väldigt nöjda.
Daniella Banjedvorac
Daniella Banjedvorac
2021-06-30T18:32:41+0000
Rekommenderar varmt ett besök på Autolane fantastisk trevlig och hjälpsam personal, Danijel skötte inköpet... snyggt,snabbt och proffsigt!👌🏻På Autolane är focus 100% på kunden.Hit kommer jag tillbaka och köper min nya pärla 😊läsa mer
Mikael Lundgren
Mikael Lundgren
2021-05-21T19:57:45+0000
Mycket trevligt bemötande. Kändes riktigt bra när affären var klar👍💪😎. Lite snålt med gåvor när affären var i lås. Men... då får man ju göra ett omvänt tack 😂👍🎁Tack Esa och Daniel 🙏👍😎🎁/ Happisläsa mer
Paul Björk
Paul Björk
2021-05-15T11:37:07+0000
Riktigt bra mekaniker och humana priser . Servat min mc flera gånger med bra resultat och servar även mina bilar där nu... också . Rekommenderas 5 badbollar av 5 möjliga .läsa mer
Håkan Kljutschnik
Håkan Kljutschnik
2021-03-21T09:08:27+0000
Roland är en grymt trevlig människa. bästa bemötande av en försäljare jag någonsin har fått 👍. och är sjukt nöjd med... nya MC n 💪💪läsa mer
Christer Lundgren
Christer Lundgren
2021-02-26T19:13:31+0000
Upplever Autolane och speciellt deras medarbetare Mirsad som mycket seriös och ärlig. En helt igenom bra bilaffär som... kändes helt rätt för mig och förhoppningsvis också för Autolane.Kommer gärna och ärligt att rekommendera Autolane!läsa mer
Håkan Dalåker
Håkan Dalåker
2021-02-23T13:51:09+0000
Service till 100% ett företag som känns tryggt och smidigt.Rekommenderas varmt
Magnus Berggren
Magnus Berggren
2021-02-22T13:05:23+0000
Grymt fin anläggning och tack säljare Esa för ett kanonjobb...verkligen förtroendeingivande ⭐️⭐️⭐️
Ola Klang
Ola Klang
2021-02-12T17:49:08+0000
Sålde bil till Autolane/Mirsad. Super smidigt. Tack för trevligt & professionellt bemötande.
Emil Sahl
Emil Sahl
2021-02-07T18:10:54+0000
Supertrevligt bemötande! jättefin lokal och rimliga priser! tusen tack för affären idag!😁 5/5💥💥💥🔥
Eric Kehlet
Eric Kehlet
2021-02-03T20:08:11+0000
bra bemötande 👍🏻bra affär
Miki Ivanovic
Miki Ivanovic
2021-01-05T18:37:09+0000
Bra och smidigt affären, jag rekommenderar till alla som vill köpa bra bil! Speciellt tack till försäljare Mirsad... Softic, jag köpte Volvo xc60... Jättenöjd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️läsa mer
Peter Dahlman
Peter Dahlman
2020-12-28T17:46:46+0000
Lysande service, tack Esa för en snabb och problem fri Jeep affär med inbyte 👍👍👍
Sanna Lindberg
Sanna Lindberg
2020-12-16T20:31:05+0000
Så trevliga och så smidigt att köpa från! 🤗
Jakob Akyol
Jakob Akyol
2020-12-09T03:54:45+0000
Bra service, personal har mycket erfarenhet inom bilar. Trygghet när du säljer eller köper 👍👍
Philip Magnusson
Philip Magnusson
2020-11-16T16:21:41+0000
Grym service, problemlösare. Skulle rekommendera autolane alla dagar i veckan. Riktigt goa ”gubbar” som är grymma på... det dom gör!läsa mer
Paola Moretto
Paola Moretto
2020-10-28T20:07:39+0000
Deras MC-verkstad är av toppkvalité, bra pris, väldigt noggranna och extremt tillmötesgående. Får alltid tid snabbt och... när jag denna gången frågade om de kunde hinna färdigt med hojen till 15.30 så fick jag svaret, vi kan fixa den medan du väntar om du vill. DET är vad jag kallar KUNDVÅRD! 🏆Sammanfattning: Prisvärda, grymt duktiga, tillmötesgående och löser en tid snabbt och lätt! 👌💯Sen att de är ett supertrevligt gäng, befinner sig i fina lokaler med en hel del snygga hojar (och bilar för den delen) och väldigt gott fika gör inte saken sämre! 👍😁😉🏍🚘läsa mer
Imer Hrustic
Imer Hrustic
2020-10-27T13:50:48+0000
Toppservice, tack Mirsad för en fantastisk affär!
Birgitta Adlerborn
Birgitta Adlerborn
2020-09-25T13:30:30+0000
Smidig och snabb affär och fick mkt god hjälp av trevliga säljaren Alex. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
George Kalyun
George Kalyun
2020-07-02T20:14:30+0000
För några veckor sen kom jag in till Autolane med ett önskemål om en specifik bil med väldigt bra utrustning. Det tog... alls inte lång tid och jag fick exakt det jag ville ha + mycket mer!Har aldrig känt mig så trygg och nöjd efter ett köp. Vill tacka hela Autolane men framförallt Mirsad & Daniel för all hjälp.Mvh, en väldigt nöjd kund!läsa mer
Christer Pihlgren
Christer Pihlgren
2020-06-04T13:30:04+0000
Mycket nöjd med den flexibla och proffsiga hanteringen vid bilköpet som även inkluderade inbyte
Joel Ödin
Joel Ödin
2020-05-31T13:30:17+0000
Trevligt och proffsigt bemötande! Rekommenderar varmt.
Roger Rosenqvist
Roger Rosenqvist
2020-05-20T03:53:08+0000
Mycket fina bilar Ja köpte en av dom.😘🙏
Anders Fagrell
Anders Fagrell
2020-04-27T18:27:11+0000
Snabb service och trevlig personal.
Maik Kemer
Maik Kemer
2020-04-16T03:39:02+0000
Lämnade in min Kawasaki Z1000 där på 100 mil service , mycket noggrann o kompetent personal . Priset är ju såklart en... bidragande faktor i det hela , mycket bra service för mycket bra pengar , varför betala mer ? Ska fortsätta serva båda hojarna där i framtiden .läsa mer
Håkan Wirgart
Håkan Wirgart
2020-03-02T11:53:32+0000
Trevlig, kunnig, hjälpsam och serviceinriktad personal (Esa i det här fallet) som gör bilaffären till ett rent nöje. 😊👍
Tarek Lindblad
Tarek Lindblad
2020-02-18T17:25:33+0000
Helt fantastiska på Autolane. Trevliga, seriösa, proffsiga, ärliga och inte minst otroligt kunnig personal. Blivit... otroligt bra bemött av alla på Autolane. Dom är grymma på bilar och är så seriösa. Jag rekommenderar varmt dessa killar med Daniel i spetsen. Ett extra stort tack till Esa, som bara är bäst. Svarar alltid snabbt på sms och är otroligt proffsig som säljare. Jag återkommer. Med vänlig hälsning, Tarekläsa mer
Nikhil Landqvist
Nikhil Landqvist
2019-12-16T12:09:29+0000
Super bra personal😊👍🏾rekommenderas starkt
Ferdinand Bong
Ferdinand Bong
2019-12-11T02:29:21+0000
det ser kul ut att köra och jag älskar den bilen
Jocke Engström
Jocke Engström
2019-12-06T20:29:37+0000
Bästa firman, bästa servicen o bästa fordonen
Jorma Tapaninen
Jorma Tapaninen
2019-11-15T14:16:46+0000
Grymma med sitt kundansvar och levererar bra bilar 🚘 👍🍾
Patrik Andersen
Patrik Andersen
2019-11-09T11:20:19+0000
Hittade min drömbil, de tänkte alltid på mina behov och hade vad jag ville i fokus, så de hämtade hem bilen till sin... hall och levererade den till mig i toppskick, de fixade verkligen allt och lite till och Arang som sålde mig bilen var otroligt proffsig och bemötande, fanns inga svårigheter alls. Detta är precis vad vi konsumenter vill ha och Autolane ger precis det och det lilla extra utan problem. Rekommenderar starkt Autolane till alla er därute som är ute efter en ny bil. Bästa bilfirman och otroligt trevlig och tillmötesgående personal!läsa mer
Marcus Schelin
Marcus Schelin
2019-10-28T16:48:36+0000
Köpte vår senaste bil här och bytte samtidigt in den gamla. Alla personer som jag talade med gjorde väldigt gott... intryck. De kanske inte har de allra lägsta priserna eller betalar bäst för inbyte, men det kändes som att de är måna om bilar som är i ordning och kunder som är långsiktigt nöjda. Jag kan varmt rekommendera Autolane och handlar gärna här fler gånger i framtiden.läsa mer
Chirin Racho
Chirin Racho
2019-10-17T14:19:52+0000
bästa bilfirma med otroligt kunnig personal, där kunden får det bästa servicen..Vi är sååå nöjda med bilarna och stort... tack till Esa 🙏😊läsa mer
Faris Uruc
Faris Uruc
2019-09-11T19:39:25+0000
Jag hade lagt min bil på blocket och blev kontaktad av en säljare på Autolane. Jag hade aldrig sålt en bil till en... bilfirma förut och jag var väldigt osäker. Jag skulle skriva kontrakt och sedan skulle dem betala. Man blir lite osäker. Sedan läste jag lite på internet om bilfirman Autolane och åkte dit. Där träffade jag säljaren Roland. Han var väldig trevlig. Jag fick en kaffe och under tiden tittade dem på bilen. Sedan skrev vi på en kontrakt och pengarna var i bankkontot inom några sekunder. Jag rekommenderar denna bilfirma starkt. Jag hoppas att jag kommer att köpa en bil härifrån nästa gång.läsa mer
Casandra Maria Garcia
Casandra Maria Garcia
2019-09-03T20:20:41+0000
Fantastik service och härlig personal på plats😄vill tacka er så mycket / mvh Sonja ( ny ägare ) till en super fin BMW... 👍😀läsa mer
Madeleine Palm
Madeleine Palm
2019-08-16T11:35:15+0000
Grymt bra och kunniga säljare ❤ .
Jossan Josefine
Jossan Josefine
2019-08-12T19:01:59+0000
Bäst service! så snälla och hjälpsamma!! 🙂
August Westerdahl
August Westerdahl
2019-06-06T19:53:01+0000
Supersmidig affär av min BMW M140, Daniel o hans kollega kom hem och kollade på bilen och affären var gjord på 30... minuter! Båda parterna var nöjda och rekommenderar Autolane till alla!👍😁läsa mer
Tomas Norberg
Tomas Norberg
2019-05-18T11:41:00+0000
Trevlig personal, bemöts alltid med ett varmt välkomnande och leende. Grym bil & mc park med kunniga och engagerade... mekaniker.Vill starkt rekommendera Autolaneläsa mer
Sofija Najdov Petreska
Sofija Najdov Petreska
2019-05-18T11:12:04+0000
Bästa firman med den bästa personalen!! Måste besökas! 🙌🏻👏🏻🌟🌟🌟🌟🌟
Christoffer Gustafsson
Christoffer Gustafsson
2019-04-03T17:24:43+0000
Snabbt smidigt och enkelt. Sålde min S60 R design till Autolane.Rekommenderas!
Akram Yousif
Akram Yousif
2019-03-15T20:49:35+0000
Köpte en bmw m4 av Esa. Riktig stjärna är du Esa👍🏻 Tack för en grym affär.
Kirsi Nikkanen
Kirsi Nikkanen
2019-03-14T18:21:12+0000
väldigt bra bemötande av underbar personal!
Henry Högbacka
Henry Högbacka
2019-02-18T13:59:38+0000
Kanon fint bemötande,fin bil köpte jag också..😊
Oskar Tinnberg
Oskar Tinnberg
2019-02-11T17:16:58+0000
Trevliga killar & bra att ha och göra med!
Parosh Hama Ali
Parosh Hama Ali
2019-02-01T10:34:49+0000
För mig var det viktigaste att göra ett säkert bilköp! Autolane erbjöd mig just det! Fick även med vinterdäck efter... genomfört köp som inte fanns med från början!Mitt tips, tala med Roland när ni besöker Autolane ifall det är första gången ni ska köpa bil, han tog sig tiden och svara på alla frågor jag hade!😎👍5/5 i bemötande och säkerhet!läsa mer
Jesper Jonasson
Jesper Jonasson
2019-01-25T19:24:01+0000
Tredje fordonet jag köper av Autolane!Man får alltid en personlig känsla av deras säljare. Mekanikerna i verkstaden... har en grym kunskap och har alltid lagat mina fordon jag lämnat in snabbt och till ett bra pris! Jag kommer göra många fler köp här på Autolane rekommenderas! PS dom bjuder på kaka och dricka varje lördag 😉läsa mer
Hampus Samuelsson
Hampus Samuelsson
2019-01-10T14:58:04+0000
Riktigt trevlig personal, vill man ha en bil eller mc så är det här man bör titta först. Riktigt nöjd med min nya bil👌🏼
Alen Sinanovic
Alen Sinanovic
2018-12-29T19:29:55+0000
Riktigt grym bilhall med bra service! Finns ett rum för barnen att leka i!
Nton Sale
Nton Sale
2018-12-29T17:49:47+0000
Mkt trevlig bemötande. Ställer alltid upp när man väl behöver hjälp. Det är aldrig några problem.
Babel Akyuz
Babel Akyuz
2018-12-21T21:23:20+0000
bästa bilverkstad som jag besökt pga god och snabb service
Anneli Karlsson
Anneli Karlsson
2018-12-21T10:52:53+0000
Personalstyrkan på Autolane är helt fantastiskaDom månar om dig från första sekund och dom slutar aldrig måna om... digAllihopa har en otrolig känsla för sina kunder och dom ger dg en helhetsupplevelse Dom går 15 utav 10 poängläsa mer
Pia Arvidsson
Pia Arvidsson
2018-12-21T04:43:15+0000
Fantastisk personal, rolig tävling som gör att jag bara måste dit och kolla in vad de har för MC!!!!
Mikael Hansson
Mikael Hansson
2018-12-20T22:49:49+0000
Rätt serviceanda !! Trevliga och engagerade försäljare, mycket fina fordon.
Jens Rosendahl
Jens Rosendahl
2018-12-20T21:52:41+0000
Jätte kul initiativ till julkalendern, behövs lite annorlunda lotterier som engagerar folk.
Kerstin Eliasson Juth
Kerstin Eliasson Juth
2018-12-20T21:39:32+0000
Trevlig personal och Julkalendern, vi har haft jättetrevligt varje kväll kl.22 💖🎶💖
Yan B. Strömberg Juth
Yan B. Strömberg Juth
2018-12-20T21:37:49+0000
Julkalendern och trevlig personal som slår de flesta i branchen
Fredrik Käll
Fredrik Käll
2018-12-20T21:21:36+0000
Riktigt trevliga personer. grymt bra och rolig julkalender.
Maria Jakobsson Moretto
Maria Jakobsson Moretto
2018-12-20T21:10:44+0000
Bästa och roligaste julkalender! Så underbart rolig och trevlig personal. Längtar varje kväll till kl 22. Kommer bli så... tomt efter lördag.läsa mer
Martin Oraha
Martin Oraha
2018-12-15T15:49:33+0000
Kanon fin service och ett fantastiskt bemötande. Fick precis den hjälp som jag behövde. Ett stort tack till Mirsad.... Rekommenderas starkt! 👍läsa mer
Dardan Kelmendi
Dardan Kelmendi
2018-11-20T14:28:03+0000
Mycket bra service samt mycket bra personal. Stort tack till Esa och tack till en bra affär!
Michael Erlandsson
Michael Erlandsson
2018-11-19T16:18:46+0000
Mkt trevligt bemötande av Autolane när jag var där och kikade på en Porsche.
Maria Beijerstam
Maria Beijerstam
2018-11-14T10:22:45+0000
Trevlig bemötande och jag fick den hjälp jag behövde vid bilköp👍🏼
Maj-Lene Andersson
Maj-Lene Andersson
2018-11-09T18:26:46+0000
Äntligen en modern, serviceminded och engagerad firma👍👍👍👍👍!Otroligt trevlig personal, tack för... bemötandet!Rekommenderas verkligen, massor av snygga bilar/hojar!läsa mer
Bo Andersson
Bo Andersson
2018-11-09T13:00:23+0000
Trevlig och kunnig personal
Tina Dobromirova
Tina Dobromirova
2018-10-30T19:47:00+0000
Softic va soft 😃 Supernöjd med allt 😍 Rekommenderas staaaaarkt!
Elias Aphram
Elias Aphram
2018-10-30T08:44:30+0000
Riktigt grym bilhall med bra service! Finns ett rum för barnen att leka i!
Abu Hamza
Abu Hamza
2018-09-18T15:22:56+0000
Rekommenderas starkt! Bra bemötande och otroligt hjälpsam personal!
Fredrik Johansson
Fredrik Johansson
2018-09-07T09:39:07+0000
Väldigt bra mottagande, bra service och snabba på att svara!Hade par mindre roliga saker som dök upp på min bil och... Mirsad har verkligen supportat hela vägen och gjort ett jättebra jobb. Bilen går kalas igen 🙂 Oerhört tacksam Mirsad! Kan varmt rekommendera Autolane!läsa mer
Nellie Bellie Björŋ
Nellie Bellie Björŋ
2018-08-27T18:15:00+0000
Väldigt bra kundbemötande och grymt bra service 😊Tack till Esa för all hjälp 🙏🏽 Sjukt nöjd med mitt bilköp 🚙💨
Daniel Lövendahl
Daniel Lövendahl
2018-08-16T18:28:32+0000
Kan bara ge högsta betyg kanon fin service och fina hojar.Detta är sådna handlare man söker när man skall investera... en Bil eller mc.Här kommer jag lätt fortsätta mina framtida köp av både mc och bilar.Ett extra tack till Mirsad som jag gjorde affären med,, toppen skön killeläsa mer
Anders Karlsson
Anders Karlsson
2018-08-11T10:27:37+0000
Sveriges bästa och mest serviceinriktade bil- och MC-försäljare och mekaniker? Ja det vill jag nog påstå. Jag fick... enorm hjälp med några justeringar m.m. efter inköpet av min MC. Jag kan verkligen rekommendera Autolane.läsa mer
Osman Omarevic
Osman Omarevic
2018-08-02T02:03:18+0000
Angelica Date
Angelica Date
2018-07-06T14:24:45+0000
Tack till de fina killar som hjälpte mig när jag fick punktering på bilen... Ni är guld värda och världen hade varit... lite bättre om fler var som ni!�läsa mer
Hoshyar Karim
Hoshyar Karim
2018-06-27T21:30:33+0000
fick inte provköra den bilen som jag var intresserad av ,säljaren sa att bilen blir smutsig vi orkar inte tvätta den ... igen ,samtidigt va en solsken dag,,,dåligt bemötandeläsa mer
Angelica Larsson
Angelica Larsson
2018-06-16T19:34:43+0000
Så himla bra bemötande och service! Riktigt nöjd över min bil jag köpte där idag!
Peter Brevell
Peter Brevell
2018-05-23T16:55:48+0000
Paul Eltonius
Paul Eltonius
2018-05-23T14:14:38+0000
Linnea Lind
Linnea Lind
2018-05-21T13:54:06+0000
Micael Arnsmar
Micael Arnsmar
2018-05-12T20:57:27+0000
Aleksandar Simonovski
Aleksandar Simonovski
2018-05-12T12:20:46+0000
Goran Ilijev
Goran Ilijev
2018-05-01T08:34:04+0000
Jasmina Ilijeva
Jasmina Ilijeva
2018-05-01T08:31:31+0000
���
Dzenan Basic
Dzenan Basic
2018-04-17T13:54:58+0000
Säljaren och service är Sveriges bästa,har aldrig blivit så väl bemött :)Många år har bott i Sthlm och aldrig träffat... så sköna och serviceinriktade människor som på Autolane i Göteborg.Tackar och bockarläsa mer
Muhammet Canbaz
Muhammet Canbaz
2018-04-05T10:44:06+0000
Gabriel Mikho
Gabriel Mikho
2018-03-05T14:06:32+0000
Zla Tko
Zla Tko
2018-02-04T08:49:52+0000
Arian Kamala
Arian Kamala
2018-02-03T12:14:39+0000
Husejn Huso Seferovic
Husejn Huso Seferovic
2018-01-31T16:44:33+0000
David BarDavid
David BarDavid
2018-01-06T19:41:41+0000
Bra bemötande o proffsiga.
Shahram Manti-Core
Shahram Manti-Core
2017-12-21T21:22:06+0000
Ett av mina favorit ställen, Grymt ställe, perfekt service, Stort cred till Daniel och Esa! köpt två bilar här, och... snart ska ja byta in en av dom här igen.Det ingick inte bildäck i det andra köpet, men självklart löste Daniel och Esa ett par riktigt fina fälgar och däck till oss. Om inte det är topp service vet jag inte vad som är det.Tack gubbar och God Jul!läsa mer
Björnar Forsman
Björnar Forsman
2017-12-20T07:51:59+0000
Alla som jobbar där är gör goa!!!!Kanon bemötande! Där känner du dig trygg!
Peter BrÛdersdorf
Peter BrÛdersdorf
2017-12-19T21:38:58+0000
Andre Kellman
Andre Kellman
2017-12-13T19:02:33+0000
Tommy Poulsen
Tommy Poulsen
2017-12-11T11:53:34+0000
Juzeph Shlimon
Juzeph Shlimon
2017-12-09T02:30:20+0000
Jonas Ben Aicha
Jonas Ben Aicha
2017-12-06T20:39:48+0000
Kjartan Saevar Ottarsson
Kjartan Saevar Ottarsson
2017-12-02T17:21:08+0000
Shakhawan Kader M
Shakhawan Kader M
2017-11-24T21:19:33+0000
Panos A. Eklisiarkis
Panos A. Eklisiarkis
2017-11-15T21:17:19+0000
Ahmett Tuncar
Ahmett Tuncar
2017-11-10T12:21:15+0000
Lennart Ödeving
Lennart Ödeving
2017-11-02T18:05:55+0000
Kim Oscarsson
Kim Oscarsson
2017-10-25T17:16:28+0000
Kawe Irandoost
Kawe Irandoost
2017-10-06T14:11:58+0000
Jonny Yuksel
Jonny Yuksel
2017-10-06T09:23:45+0000
Pierre Bardavid
Pierre Bardavid
2017-10-06T04:49:00+0000
Morris Yarbug
Morris Yarbug
2017-10-05T23:05:48+0000
Grymt mottagande samt kunnig personal inom allt från hojar till bilar.
Doris Lydia Torp
Doris Lydia Torp
2017-09-23T17:16:50+0000
Väldig nöjd med det bemötande vi fick. Här vill jag gärna köpa bil igen.
Hans Petter Mikkelsen
Hans Petter Mikkelsen
2017-09-20T23:48:36+0000
Trivelige lokaler, kjempe service og veldig hyggelige personalet. Anbefales���
Karl-Johan Bexér
Karl-Johan Bexér
2017-08-15T17:26:17+0000
Mycket bra service och trevlig personal! Rekommenderas starkt!
Peter Fegraeus
Peter Fegraeus
2017-08-04T20:33:26+0000
Väldigt trevlig och bra personal. Jag rekommendera dem varmt. Mer än nöjd med både bilen och servicen.
Tommy Ulf Berggren
Tommy Ulf Berggren
2017-08-03T10:50:25+0000
Sabina Softic
Sabina Softic
2017-08-03T09:05:10+0000
Christer Johansson
Christer Johansson
2017-08-03T08:56:35+0000
Thomas Spegelblank
Thomas Spegelblank
2017-08-03T06:44:36+0000
Patrik Rosenqvist
Patrik Rosenqvist
2017-08-03T06:14:37+0000
Bästa service bästa personal
Larsa Nilsson
Larsa Nilsson
2017-08-03T06:12:21+0000
Wadah Adnan
Wadah Adnan
2017-08-03T06:03:50+0000
Michel Kalyun
Michel Kalyun
2017-07-26T17:39:56+0000
Nahro Kalyun
Nahro Kalyun
2017-07-25T08:51:55+0000
Slavko Peric
Slavko Peric
2017-07-10T09:54:27+0000
Rodjo Kusin
Rodjo Kusin
2017-07-10T09:52:27+0000
Nton Sale
Nton Sale
2017-07-07T19:40:47+0000
Extremt bra hjälp får man.Behövde akut hjälp med min Motorcykel och jag fick hjälp inom en timme.Mvh Antonio
HC Frugt
HC Frugt
2017-07-04T04:21:46+0000
Super lux service och bilar
Alexis Larsson
Alexis Larsson
2017-06-17T21:19:25+0000
Proffsig service med kvalité! Rekommenderar starkt.
Emir Emde
Emir Emde
2017-06-11T11:52:50+0000
Katja Ahlvik Fd Säkkinen
Katja Ahlvik Fd Säkkinen
2017-06-08T17:50:07+0000
Jättefin service, snabba besked om leverans mm, tusen tack!
Fabian Månsson
Fabian Månsson
2017-05-26T06:50:19+0000
Mycket bra service! Trevlig personal som har kunden i fokus på en personlig men samtidigt proffsig nivå. Servade min... motorcykel, fick tid direkt när delarna dök upp! Kommer förhoppningsvis konkurrera ut deras enligt mig "dryga" konkurrenters etablerade verkstäder!läsa mer
Pontus Hallström
Pontus Hallström
2017-05-22T20:49:20+0000
Grym service! Grym bil 🏎
Fredrik Björck
Fredrik Björck
2017-04-19T20:21:44+0000
Ismar Tabakovic
Ismar Tabakovic
2017-04-01T12:43:02+0000
Dardan Rabushaj
Dardan Rabushaj
2017-03-20T22:57:57+0000
Väldigt bra bemötande och väldigt bra service! Grymt nöjd med mitt köp�
Srdan Markovic
Srdan Markovic
2017-02-23T13:08:15+0000
Tack för en mycket smidig affär!!!
Felix Karlsson
Felix Karlsson
2017-02-03T16:05:37+0000
Monique Petreska
Monique Petreska
2016-11-11T18:05:13+0000
Robert Petreski
Robert Petreski
2016-11-11T17:44:16+0000
Maddeleine Ocampo
Maddeleine Ocampo
2016-11-11T17:09:10+0000
Bästa servicen och utbudet!! Alltid gott bemötande!
Christian Ocampo
Christian Ocampo
2016-11-11T09:39:17+0000
Stort tack ännu en gång för grym service och hjälp. Vi är som vanligt jätte nöjda och glada. Kommer garanterat på... återbesök då det är dags för nytt bil köp!läsa mer
Daniel Aideborn
Daniel Aideborn
2016-11-11T06:42:48+0000
Jari Helenius
Jari Helenius
2016-11-11T04:48:18+0000
Grymma killar!
Hanna Ocampo
Hanna Ocampo
2016-11-10T22:59:40+0000
Kan verkligen starkt rekommendera Autolane. Alltid bästa service och fint bemötande! Tusen tack!
Patrick Ocampo
Patrick Ocampo
2016-11-10T22:58:55+0000
Riktigt proffsiga, vet vad dom pratar om och kan sin grej på både bil och mc! Mycket nöjd med båda mina köp från dom..... Kanske kan dom hjälpa mig med en ny båt också.läsa mer
Stephan Kinnmark
Stephan Kinnmark
2016-09-03T12:03:26+0000
Alltid en den högsta ambitionen med kunderna och mycket hög kvalité på sina bilar där garanti finns till bilar. Därför... gillar vi Autolane som en av dom bästa bilhandlarna i stan.läsa mer
Nicklas Hannu
Nicklas Hannu
2016-05-31T19:39:39+0000
Mycket bra mc firma. Och tack Daniel för din kämpa glöd på min nya bmw s1000rr hel nöjd
Simon Sleyman Akyol
Simon Sleyman Akyol
2016-03-26T20:54:09+0000
Bästa bilfirma
Faruk Ademovic
Faruk Ademovic
2016-01-16T17:00:24+0000
Bästa Autolane
Ryan Almanno
Ryan Almanno
2016-01-16T16:22:45+0000
Enlil Od
Enlil Od
2015-03-22T13:33:16+0000
Stefan Stefane Dragaš
Stefan Stefane Dragaš
2015-03-08T23:22:51+0000
Mycket bra seriös bilfirma i Göteborg trevligare personal hittas inte någon annanstans än här!
Wadah Adnan
Wadah Adnan
2014-07-17T09:27:41+0000
Bästa bilfirma
Läs alla recensioner