Vi är ett rekommenderat företag som vill överträffa våra kunders förväntningar

Vill du veta vad våra kunder tycker om oss? Här kan du läsa våra många uppriktiga omdömen från hundratals kunder.

För oss är det allra viktigaste att våra kunder är nöjda – även efter köpet. Det är så vi bygger långsiktiga genuina kundrelationer, och en av anledningarna till att vi är ett rekommenderat företag.

Det tror vi att vi uppnår genom att alltid erbjuda bästa tänkbara service, och få varje kund att känna sig speciell. Vi som arbetar på Autolane är ju själva kunder i andra sammanhang, och vet hur viktigt det är att framförallt få rätt service. Det är vi värda – och det är du också värd!

Här har vi samlat vad våra kunder har skrivit om oss på Facebook, på Reco som vi började samarbeta förra året, och även våra omdömen ifrån Google. Vi blir jätteglada om även du vill gå in och recensera oss där.

Autolane
5.0
Based on 157 reviews
drivs av Facebook
Tarek Lindblad
Tarek Lindblad
2020-02-18T17:25:33+0000
Helt fantastiska på Autolane. Trevliga, seriösa, proffsiga, ärliga och inte minst otroligt kunnig personal. Blivit... otroligt bra bemött av alla på Autolane. Dom är grymma på bilar och är så seriösa. Jag rekommenderar varmt dessa killar med Daniel i spetsen. Ett extra stort tack till Esa, som bara är bäst. Svarar alltid snabbt på sms och är otroligt proffsig som säljare. Jag återkommer. Med vänlig hälsning, Tarekläsa mer
Fredrik Landqvist
Fredrik Landqvist
2019-12-16T12:09:29+0000
Super bra personal😊👍🏾rekommenderas starkt
Ferdinand Bañago
Ferdinand Bañago
2019-12-11T02:29:21+0000
det ser kul ut att köra och jag älskar den bilen
Hamza Küçükgöl
Hamza Küçükgöl
2019-12-09T20:15:32+0000
Min säljare Mirsad Softic. Tack så hjärtligt vännen. Kan rekommendera denna underbara säljare. Jag åkte från... Stockholm för att genomför mitt köp utav Mercedes-Benz a200. Eftersom jag inte kunde trakterna i Göteborg så skickade han sin kolega Martin som hämtade upp mig från tågstation. Martin var lika trevlig han med och de gick undan när vi åkte med hans a45 till firman. Jag är väldigt utomordentligt supernöjd med mitt bemötande ända till köpet. Blev rekommenderad till en bra försäkring samt att Mirsad visade runt i bilen. Fick med skysta vinter hjul på köpet samt att de bekostade sensorvetiler på fälgarna. Jag kommer definitivt att återkomma tillbaka från Stockholm när jag köper ny bil från dem. Kan rekommendera er andra till 100% Personerna är service inriktade och trevliga.Tack!MvhHamza Küçükgöl www.hkfoto82.wix.com/hkfotoFrilans press fotografläsa mer
Mia Broman
Mia Broman
2019-12-08T14:54:26+0000
Grymt snygga bilar, o trevlig personal ❤
Jocke Engström
Jocke Engström
2019-12-06T20:29:37+0000
Bästa firman, bästa servicen o bästa fordonen
Jorma Tapaninen
Jorma Tapaninen
2019-11-15T14:16:46+0000
Grymma med sitt kundansvar och levererar bra bilar 🚘 👍🍾
Patrik Andersen
Patrik Andersen
2019-11-09T11:20:19+0000
Hittade min drömbil, de tänkte alltid på mina behov och hade vad jag ville i fokus, så de hämtade hem bilen till... sin hall och levererade den till mig i toppskick, de fixade verkligen allt och lite till och Arang som sålde mig bilen var otroligt proffsig och bemötande, fanns inga svårigheter alls. Detta är precis vad vi konsumenter vill ha och Autolane ger precis det och det lilla extra utan problem. Rekommenderar starkt Autolane till alla er därute som är ute efter en ny bil. Bästa bilfirman och otroligt trevlig och tillmötesgående personal!läsa mer
Marcus Schelin
Marcus Schelin
2019-10-28T16:48:36+0000
Köpte vår senaste bil här och bytte samtidigt in den gamla. Alla personer som jag talade med gjorde väldigt gott... intryck. De kanske inte har de allra lägsta priserna eller betalar bäst för inbyte, men det kändes som att de är måna om bilar som är i ordning och kunder som är långsiktigt nöjda. Jag kan varmt rekommendera Autolane och handlar gärna här fler gånger i framtiden.läsa mer
Chirin Racho Cabro
Chirin Racho Cabro
2019-10-17T14:19:52+0000
bästa bilfirma med otroligt kunnig personal, där kunden får det bästa servicen..Vi är sååå nöjda med bilarna... och stort tack till Esa 🙏😊läsa mer
Tim Karlsson
Tim Karlsson
2019-09-21T17:49:37+0000
Trevliga och seriösa bilhandlare, Rekommenderar!👍🏻
Faris Uruc
Faris Uruc
2019-09-11T19:39:25+0000
Jag hade lagt min bil på blocket och blev kontaktad av en säljare på Autolane. Jag hade aldrig sålt en bil till en... bilfirma förut och jag var väldigt osäker. Jag skulle skriva kontrakt och sedan skulle dem betala. Man blir lite osäker. Sedan läste jag lite på internet om bilfirman Autolane och åkte dit. Där träffade jag säljaren Roland. Han var väldig trevlig. Jag fick en kaffe och under tiden tittade dem på bilen. Sedan skrev vi på en kontrakt och pengarna var i bankkontot inom några sekunder. Jag rekommenderar denna bilfirma starkt. Jag hoppas att jag kommer att köpa en bil härifrån nästa gång.läsa mer
Casandra Maria Garcia
Casandra Maria Garcia
2019-09-03T20:20:41+0000
Fantastik service och härlig personal på plats😄vill tacka er så mycket / mvh Sonja ( ny ägare ) till en super... fin BMW 👍😀läsa mer
Madeleine Palm
Madeleine Palm
2019-08-16T11:35:15+0000
Grymt bra och kunniga säljare ❤ .
Josefine Efternamn
Josefine Efternamn
2019-08-12T19:01:59+0000
Bäst service! så snälla och hjälpsamma!! 🙂
Svante Ca
Svante Ca
2019-08-07T14:48:23+0000
Jag köpte en Fiat Freemont Förväntningarna som jag hade va bra service o ett trevligt bemötande. Detta levde... försäljaren Roland upp till med bravur. Mycket trevligt samtal kändes som att han verkligen tog sig till med mig. Kan varmt rekommendera flera till Autolane o försäljaren Rolandläsa mer
Mimmi Pettersson
Mimmi Pettersson
2019-06-29T16:17:36+0000
O vi som körde fel Egentligen skulle vi till konkurrenten huset bredvid. Men det var tur. Vi hittade just bilen... vi letade efter här. Och vilken fantastisk säljare Roland. Så glad o positivt och absolut inte en försäljare som var på. Bilarna de säljer är verkligen i toppskick. Sk ang köpa begagnat. Åk hit. Ni kommer inte bli besviknaläsa mer
August Westerdahl
August Westerdahl
2019-06-06T19:53:01+0000
Supersmidig affär av min BMW M140, Daniel o hans kollega kom hem och kollade på bilen och affären var gjord på 30... minuter! Båda parterna var nöjda och rekommenderar Autolane till alla!👍😁läsa mer
Tomas Norberg
Tomas Norberg
2019-05-18T11:41:00+0000
Trevlig personal, bemöts alltid med ett varmt välkomnande och leende. Grym bil & mc park med kunniga och engagerade... mekaniker.Vill starkt rekommendera Autolaneläsa mer
Sofija Najdov Petreska
Sofija Najdov Petreska
2019-05-18T11:12:04+0000
Bästa firman med den bästa personalen!! Måste besökas! 🙌🏻👏🏻🌟🌟🌟🌟🌟
Sam  Jaf
Sam Jaf
2019-04-16T10:52:35+0000
Tack för ett grymt snabbt och smidigt affär Roland, riktigt duktigt säljare/ inköpare.
Lukasz Turlinski
Lukasz Turlinski
2019-04-13T07:10:44+0000
Bästa service och utbud av bilar och mc. Mycket trevlig personal med stor kunskap. Rekommenderas!
Christoffer Gustafsson
Christoffer Gustafsson
2019-04-03T17:24:43+0000
Snabbt smidigt och enkelt. Sålde min S60 R design till Autolane.Rekommenderas!
Akram Yousif
Akram Yousif
2019-03-15T20:49:35+0000
Köpte en bmw m4 av Esa. Riktig stjärna är du Esa👍🏻 Tack för en grym affär.
Kirsi Nikkanen
Kirsi Nikkanen
2019-03-14T18:21:12+0000
väldigt bra bemötande av underbar personal!
Henry Högbacka
Henry Högbacka
2019-02-18T13:59:38+0000
Kanon fint bemötande,fin bil köpte jag också..😊
Paola Moretto
Paola Moretto
2019-02-16T13:07:39+0000
Supertrevligt gäng, fina lokaler, en hel del snygga hojar (och bilar för den delen) och väldigt gott fika!... 👍😁😉🏍🚘läsa mer
Oskar Tinnberg
Oskar Tinnberg
2019-02-11T17:16:58+0000
Trevliga killar & bra att ha och göra med!
Parosh Hama Ali
Parosh Hama Ali
2019-02-01T10:34:49+0000
För mig var det viktigaste att göra ett säkert bilköp! Autolane erbjöd mig just det! Fick även med vinterdäck... efter genomfört köp som inte fanns med från början!Mitt tips, tala med Roland när ni besöker Autolane ifall det är första gången ni ska köpa bil, han tog sig tiden och svara på alla frågor jag hade!😎👍5/5 i bemötande och säkerhet!läsa mer
Jesper Jonasson
Jesper Jonasson
2019-01-25T19:24:01+0000
Tredje fordonet jag köper av Autolane!Man får alltid en personlig känsla av deras säljare. Mekanikerna i... verkstaden har en grym kunskap och har alltid lagat mina fordon jag lämnat in snabbt och till ett bra pris! Jag kommer göra många fler köp här på Autolane rekommenderas! PS dom bjuder på kaka och dricka varje lördag 😉läsa mer
Hampus Samuelsson
Hampus Samuelsson
2019-01-10T14:58:04+0000
Riktigt trevlig personal, vill man ha en bil eller mc så är det här man bör titta först. Riktigt nöjd med min... nya bil👌🏼läsa mer
Anton Sale
Anton Sale
2018-12-29T17:49:47+0000
Mkt trevlig bemötande. Ställer alltid upp när man väl behöver hjälp. Det är aldrig några problem.
Charlie Ivarsson
Charlie Ivarsson
2018-12-22T00:38:18+0000
Bemötandet, även fast de var upptagna med kunder och andra uppgifter hälsades det så fort man kom in eller i... anslutning till det. Det kändes genuint också, de var glada att man tagit sig dit. Inte bara slentrianmässigt hej och sen inget mer.Fantastisk känsla att gå runt och titta på alla bilar, nu hann jag inte ta övervåningen men det får bli nästa gång. Då kanske det även rullas iväg med någon av dem också.Kaffet och fikan är suveränt och det ska absolut inte glömmas att nämna att det finns en massagefåtölj där också om man har kört långt. Helt underbart!läsa mer
Babel Akyuz
Babel Akyuz
2018-12-21T21:23:20+0000
bästa bilverkstad som jag besökt pga god och snabb service
Anneli Karlsson
Anneli Karlsson
2018-12-21T10:52:53+0000
Personalstyrkan på Autolane är helt fantastiskaDom månar om dig från första sekund och dom slutar aldrig måna om... digAllihopa har en otrolig känsla för sina kunder och dom ger dg en helhetsupplevelse Dom går 15 utav 10 poängläsa mer
Pia Arvidsson
Pia Arvidsson
2018-12-21T04:43:15+0000
Fantastisk personal, rolig tävling som gör att jag bara måste dit och kolla in vad de har för MC!!!!
Mikael Hansson
Mikael Hansson
2018-12-20T22:49:49+0000
Rätt serviceanda !! Trevliga och engagerade försäljare, mycket fina fordon.
Jens Rosendahl
Jens Rosendahl
2018-12-20T21:52:41+0000
Jätte kul initiativ till julkalendern, behövs lite annorlunda lotterier som engagerar folk.
Kerstin Eliasson Juth
Kerstin Eliasson Juth
2018-12-20T21:39:32+0000
Trevlig personal och Julkalendern, vi har haft jättetrevligt varje kväll kl.22 💖🎶💖
Yan B. Strömberg Juth
Yan B. Strömberg Juth
2018-12-20T21:37:49+0000
Julkalendern och trevlig personal som slår de flesta i branchen
Gentiana Sogojeva
Gentiana Sogojeva
2018-12-20T21:36:44+0000
Tänk om alla vore som NI, det behövs verkligen fler som er. All eloge till er som oavsett vart ni är så livar ni i... hela 24 dagar så fantastiskt bästa julkalendern NI ÄR BÄST🙏❤läsa mer
Bengt Berra Bengtsson
Bengt Berra Bengtsson
2018-12-20T21:36:17+0000
Riktigt bra firma med personal. Full pott. Och himla roligt med julkalendern!
Fredrik Käll
Fredrik Käll
2018-12-20T21:21:36+0000
Riktigt trevliga personer. grymt bra och rolig julkalender.
Maria Grönbeck Moretto
Maria Grönbeck Moretto
2018-12-20T21:10:44+0000
Bästa och roligaste julkalender! Så underbart rolig och trevlig personal. Längtar varje kväll till kl 22. Kommer... bli så tomt efter lördag.läsa mer
Mikael L B Robinsson
Mikael L B Robinsson
2018-12-20T19:41:01+0000
kanon gäng som jobbar där, man blir attid bemött med glatt humör och hjälpsamhet. Är jättenöjd med att jag... bestämde mej för autolane!👍läsa mer
Martin Oraha
Martin Oraha
2018-12-15T15:49:33+0000
Kanon fin service och ett fantastiskt bemötande. Fick precis den hjälp som jag behövde. Ett stort tack till Mirsad.... Rekommenderas starkt! 👍läsa mer
Daniel Saari
Daniel Saari
2018-12-06T06:31:52+0000
Ett seriöst företag som på bästa sätt tar hand om sina kunder. Plus att varje gång jag kommer dit så bjuds det... alltid på fika/ kaffe. Helt suverän personal !Rekommenderar detta till alla som både har problem med bilen eller vill titta på något nytt.läsa mer
Dardan Kelmendi
Dardan Kelmendi
2018-11-20T14:28:03+0000
Mycket bra service samt mycket bra personal. Stort tack till Esa och tack till en bra affär!
Michael Erlandsson
Michael Erlandsson
2018-11-19T16:18:46+0000
Mkt trevligt bemötande av Autolane när jag var där och kikade på en Porsche.
Maria Beijerstam
Maria Beijerstam
2018-11-14T10:22:45+0000
Trevlig bemötande och jag fick den hjälp jag behövde vid bilköp👍🏼
Maj-Lene Andersson
Maj-Lene Andersson
2018-11-09T18:26:46+0000
Äntligen en modern, serviceminded och engagerad firma👍👍👍👍👍!Otroligt trevlig personal, tack för... bemötandet!Rekommenderas verkligen, massor av snygga bilar/hojar!läsa mer
Bo Andersson
Bo Andersson
2018-11-09T13:00:23+0000
Trevlig och kunnig personal
Adriyan Dobromirov
Adriyan Dobromirov
2018-10-31T10:37:31+0000
Jätte fina bilar och snälla&trevliga personal i hela Gbg ���
Tina Dobromirova
Tina Dobromirova
2018-10-30T19:47:00+0000
Softic va soft 😃 Supernöjd med allt 😍 Rekommenderas staaaaarkt!
Elias Aphram
Elias Aphram
2018-10-30T08:44:30+0000
Riktigt grym bilhall med bra service! Finns ett rum för barnen att leka i!
Abu Hamza
Abu Hamza
2018-09-18T15:22:56+0000
Rekommenderas starkt! Bra bemötande och otroligt hjälpsam personal!
Fredrik Johansson
Fredrik Johansson
2018-09-07T09:39:07+0000
Väldigt bra mottagande, bra service och snabba på att svara!Hade par mindre roliga saker som dök upp på min bil... och Mirsad har verkligen supportat hela vägen och gjort ett jättebra jobb. Bilen går kalas igen 🙂 Oerhört tacksam Mirsad! Kan varmt rekommendera Autolane!läsa mer
Nellie Bellie Björn
Nellie Bellie Björn
2018-08-27T18:15:00+0000
Väldigt bra kundbemötande och grymt bra service 😊Tack till Esa för all hjälp 🙏🏽 Sjukt nöjd med mitt... bilköp 🚙💨läsa mer
Daniel Lövendahl
Daniel Lövendahl
2018-08-16T18:28:32+0000
Kan bara ge högsta betyg kanon fin service och fina hojar.Detta är sådna handlare man söker när man skall... investera en Bil eller mc.Här kommer jag lätt fortsätta mina framtida köp av både mc och bilar.Ett extra tack till Mirsad som jag gjorde affären med,, toppen skön killeläsa mer
Anders Karlsson
Anders Karlsson
2018-08-11T10:27:37+0000
Sveriges bästa och mest serviceinriktade bil- och MC-försäljare och mekaniker? Ja det vill jag nog påstå. Jag fick... enorm hjälp med några justeringar m.m. efter inköpet av min MC. Jag kan verkligen rekommendera Autolane.läsa mer
Osman Omarevic
Osman Omarevic
2018-08-02T02:03:18+0000
Angelica Date
Angelica Date
2018-07-06T14:24:45+0000
Tack till de fina killar som hjälpte mig när jag fick punktering på bilen... Ni är guld värda och världen hade... varit lite bättre om fler var som ni!�läsa mer
Hoshyar Karim
Hoshyar Karim
2018-06-27T21:30:33+0000
fick inte provköra den bilen som jag var intresserad av ,säljaren sa att bilen blir smutsig vi orkar inte tvätta den... igen ,samtidigt va en solsken dag,,,dåligt bemötandeläsa mer
Angelica Larsson
Angelica Larsson
2018-06-16T19:34:43+0000
Så himla bra bemötande och service! Riktigt nöjd över min bil jag köpte där idag!
Peter Brevell
Peter Brevell
2018-05-23T16:55:48+0000
Paul Eltonius
Paul Eltonius
2018-05-23T14:14:38+0000
Linnea Lind
Linnea Lind
2018-05-21T13:54:06+0000
Micael Arnsmar
Micael Arnsmar
2018-05-12T20:57:27+0000
Aleksandar Simonovski
Aleksandar Simonovski
2018-05-12T12:20:46+0000
Goran Ilijev
Goran Ilijev
2018-05-01T08:34:04+0000
Dzenan Basic
Dzenan Basic
2018-04-17T13:54:58+0000
Säljaren och service är Sveriges bästa,har aldrig blivit så väl bemött :)Många år har bott i Sthlm och aldrig... träffat så sköna och serviceinriktade människor som på Autolane i Göteborg.Tackar och bockarläsa mer
Muhammet Canbaz
Muhammet Canbaz
2018-04-05T10:44:06+0000
Gabriel Mikho
Gabriel Mikho
2018-03-05T14:06:32+0000
Aleksandar Vesna Bobic
Aleksandar Vesna Bobic
2018-02-22T19:43:30+0000
Säljare och service i världsklass. Alltid roligt att komma förbi. Rekommenderas varmt!!!
Mikaela Adamietz
Mikaela Adamietz
2018-02-19T17:47:04+0000
Säljare och service i världsklass. Alltid roligt att komma förbi. Rekommenderas varmt!!!
Robin Nilsson
Robin Nilsson
2018-02-09T17:14:50+0000
Bmw-m Power
Bmw-m Power
2018-02-04T08:49:52+0000
Arian Kamala
Arian Kamala
2018-02-03T12:14:39+0000
Husejn Huso Seferovic
Husejn Huso Seferovic
2018-01-31T16:44:33+0000
David BarDavid
David BarDavid
2018-01-06T19:41:41+0000
Bra bemötande o proffsiga.
Shahram Manti-Core
Shahram Manti-Core
2017-12-21T21:22:06+0000
Ett av mina favorit ställen, Grymt ställe, perfekt service, Stort cred till Daniel och Esa! köpt två bilar här,... och snart ska ja byta in en av dom här igen.Det ingick inte bildäck i det andra köpet, men självklart löste Daniel och Esa ett par riktigt fina fälgar och däck till oss. Om inte det är topp service vet jag inte vad som är det.Tack gubbar och God Jul!läsa mer
Björnar Forsman
Björnar Forsman
2017-12-20T07:51:59+0000
Alla som jobbar där är gör goa!!!!Kanon bemötande! Där känner du dig trygg!
Peter BrÛdersdorf
Peter BrÛdersdorf
2017-12-19T21:38:58+0000
Ali Edalat
Ali Edalat
2017-12-13T19:02:33+0000
Tommy Poulsen
Tommy Poulsen
2017-12-11T11:53:34+0000
Anneli Östman
Anneli Östman
2017-12-10T10:49:24+0000
Juzeph Shlimon
Juzeph Shlimon
2017-12-09T02:30:20+0000
Jonas Ben Aicha
Jonas Ben Aicha
2017-12-06T20:39:48+0000
Milos Anicic
Milos Anicic
2017-12-04T20:25:37+0000
Kjartan Saevar Ottarsson
Kjartan Saevar Ottarsson
2017-12-02T17:21:08+0000
Shakhawan Kader M
Shakhawan Kader M
2017-11-24T21:19:33+0000
Panos A. Eklisiarkis
Panos A. Eklisiarkis
2017-11-15T21:17:19+0000
Ahmett Tuncar
Ahmett Tuncar
2017-11-10T12:21:15+0000
Lennart Ödeving
Lennart Ödeving
2017-11-02T18:05:55+0000
Kim Oscarsson
Kim Oscarsson
2017-10-25T17:16:28+0000
Kawe Irandoost
Kawe Irandoost
2017-10-06T14:11:58+0000
Jonny Yuksel
Jonny Yuksel
2017-10-06T09:23:45+0000
Pierre Bardavid
Pierre Bardavid
2017-10-06T04:49:00+0000
Morris Yarbug
Morris Yarbug
2017-10-05T23:05:48+0000
Grymt mottagande samt kunnig personal inom allt från hojar till bilar.
Doris Lydia Torp
Doris Lydia Torp
2017-09-23T17:16:50+0000
Väldig nöjd med det bemötande vi fick. Här vill jag gärna köpa bil igen.
Hans Petter Mikkelsen
Hans Petter Mikkelsen
2017-09-20T23:48:36+0000
Trivelige lokaler, kjempe service og veldig hyggelige personalet. Anbefales���
Ninshar Sezkir
Ninshar Sezkir
2017-09-07T17:10:33+0000
Grym service och trevlig personal ���
Karl-Johan Bexér
Karl-Johan Bexér
2017-08-15T17:26:17+0000
Mycket bra service och trevlig personal! Rekommenderas starkt!
Peter Fegraeus
Peter Fegraeus
2017-08-04T20:33:26+0000
Väldigt trevlig och bra personal. Jag rekommendera dem varmt. Mer än nöjd med både bilen och servicen.
Louise Mattila Lundberg
Louise Mattila Lundberg
2017-08-04T19:37:31+0000
Daniel Hallin Lindström
Daniel Hallin Lindström
2017-08-03T18:19:01+0000
Grymt snabb och superb service, oerhört proffesionellt bemötande.
Tommy Berggren
Tommy Berggren
2017-08-03T10:50:25+0000
Sabina Softic
Sabina Softic
2017-08-03T09:05:10+0000
Christer Johansson
Christer Johansson
2017-08-03T08:56:35+0000
Philip Petreski
Philip Petreski
2017-08-03T07:20:57+0000
Vill man ha de bästa med den bästa servicen så finns det bara ett ställe man kan få det och det är på autolane!... Obeskrivligt bra service och världens bästa personal! Bättre går inte ens att leta efter!läsa mer
Thomas Spegelblank
Thomas Spegelblank
2017-08-03T06:44:36+0000
Patrik Nilsson
Patrik Nilsson
2017-08-03T06:14:37+0000
Bästa service bästa personal
Larsa Nilsson
Larsa Nilsson
2017-08-03T06:12:21+0000
Wadah Adnan
Wadah Adnan
2017-08-03T06:03:50+0000
Daniel Kalyun
Daniel Kalyun
2017-08-03T05:17:16+0000
5 stjärnor till personalen bättre kan man inte hitta
Michel Kalyun
Michel Kalyun
2017-07-26T17:39:56+0000
Nahro Kalyun
Nahro Kalyun
2017-07-25T08:51:55+0000
Slavko Peric
Slavko Peric
2017-07-10T09:54:27+0000
Rodjo Kusin
Rodjo Kusin
2017-07-10T09:52:27+0000
Anton Sale
Anton Sale
2017-07-07T19:40:47+0000
Extremt bra hjälp får man.Behövde akut hjälp med min Motorcykel och jag fick hjälp inom en timme.Mvh Antonio
HC Frugt
HC Frugt
2017-07-04T04:21:46+0000
Super lux service och bilar
Alexis Larsson
Alexis Larsson
2017-06-17T21:19:25+0000
Proffsig service med kvalité! Rekommenderar starkt.
Emir Emde
Emir Emde
2017-06-11T11:52:50+0000
Katja Ahlvik Fd Säkkinen
Katja Ahlvik Fd Säkkinen
2017-06-08T17:50:07+0000
Jättefin service, snabba besked om leverans mm, tusen tack!
Fabian Månsson
Fabian Månsson
2017-05-26T06:50:19+0000
Mycket bra service! Trevlig personal som har kunden i fokus på en personlig men samtidigt proffsig nivå. Servade min... motorcykel, fick tid direkt när delarna dök upp! Kommer förhoppningsvis konkurrera ut deras enligt mig "dryga" konkurrenters etablerade verkstäder!läsa mer
Pontus Hallström
Pontus Hallström
2017-05-22T20:49:20+0000
Grym service! Grym bil 🏎
Fredrik Björck
Fredrik Björck
2017-04-19T20:21:44+0000
Ismar Tabakovic
Ismar Tabakovic
2017-04-01T12:43:02+0000
Alex Gomez
Alex Gomez
2017-03-22T02:25:34+0000
Dardan Rabushaj
Dardan Rabushaj
2017-03-20T22:57:57+0000
Väldigt bra bemötande och väldigt bra service! Grymt nöjd med mitt köp�
Srdan Markovic
Srdan Markovic
2017-02-23T13:08:15+0000
Tack för en mycket smidig affär!!!
Felix Karlsson
Felix Karlsson
2017-02-03T16:05:37+0000
Joel Garis
Joel Garis
2016-11-13T06:20:01+0000
Monique Petreska
Monique Petreska
2016-11-11T18:05:13+0000
Robert Petreski
Robert Petreski
2016-11-11T17:44:16+0000
Maddeleine Lindström
Maddeleine Lindström
2016-11-11T17:09:10+0000
Bästa servicen och utbudet!! Alltid gott bemötande!
Christian Ocampo
Christian Ocampo
2016-11-11T09:39:17+0000
Stort tack ännu en gång för grym service och hjälp. Vi är som vanligt jätte nöjda och glada. Kommer garanterat... på återbesök då det är dags för nytt bil köp!läsa mer
Daniel Aideborn
Daniel Aideborn
2016-11-11T06:42:48+0000
Jari Helenius
Jari Helenius
2016-11-11T04:48:18+0000
Grymma killar!
Hanna Ocampo
Hanna Ocampo
2016-11-10T22:59:40+0000
Kan verkligen starkt rekommendera Autolane. Alltid bästa service och fint bemötande! Tusen tack!
Patrick Ocampo
Patrick Ocampo
2016-11-10T22:58:55+0000
Riktigt proffsiga, vet vad dom pratar om och kan sin grej på både bil och mc! Mycket nöjd med båda mina köp från... dom.. Kanske kan dom hjälpa mig med en ny båt också.läsa mer
Stephan Kinnmark
Stephan Kinnmark
2016-09-03T12:03:26+0000
Alltid en den högsta ambitionen med kunderna och mycket hög kvalité på sina bilar där garanti finns till bilar.... Därför gillar vi Autolane som en av dom bästa bilhandlarna i stan.läsa mer
Nicklas Hannu
Nicklas Hannu
2016-05-31T19:39:39+0000
Mycket bra mc firma. Och tack Daniel för din kämpa glöd på min nya bmw s1000rr hel nöjd
Simon Sleyman Akyol
Simon Sleyman Akyol
2016-03-26T20:54:09+0000
Bästa bilfirma
Faruk Ademovic
Faruk Ademovic
2016-01-16T17:00:24+0000
Bästa Autolane
Ryan Almanno
Ryan Almanno
2016-01-16T16:22:45+0000
Enlil Od
Enlil Od
2015-03-22T13:33:16+0000
Stefan Stefane Dragaš
Stefan Stefane Dragaš
2015-03-08T23:22:51+0000
Mycket bra seriös bilfirma i Göteborg trevligare personal hittas inte någon annanstans än här!
Wadah Adnan
Wadah Adnan
2014-07-17T09:27:41+0000
Bästa bilfirma
Läs alla recensioner