Om oss

Bil- och mc-handlare som levererar kvalité med personlig service

Bil- och mc-handlare som levererar kvalité med personlig service

På Autolane i Kungälv älskar vi bilar och motorcyklar och vi tror på personliga och genuina kundrelationer. Få hjälp av våra mc- och bilförsäljare med att hitta rätt fordon utifrån dina personliga behov och önskemål – och känn tryggheten i att vi finns kvar som en partner efter köpet och kan hjälpa dig med allt.

I vår anläggning i Kungälv finns alltid ett stort lager av leveransklara nyare begagnade bilar och motorcyklar. Dessa är alla noggrant kontrollerade och kvalitetstestade i vår verkstad. De är också rekonditionerade till perfektion då en begagnad bil är en helt ny bil för nästa kund – och nybilskänslan är vad vi vill leverera.

En varm och personlig kundservice, samt att vi tar hand om våra kunder genom hela ägandeperioden, tror vi är främsta anledningen till att vi har så många återkommande kunder.

Vårt mål är att leverera fordon våra kunder kan bli nöjda med under lång tid!

  • KVALITÉ – Alla fordon har genomgått kvalitetstest och har varudeklaration
  • TRYGGT – Garanti upp till 30 månader och en verkstad till ditt förfogande
  • ENKELT – Vi tar hand om allt kring ditt köp; även finansiering och försäkring
  • PERSONLIGT – Vi brinner för att överträffa just dina behov och önskemål

Vår story!

Autolane AB grundades i 2013 av bolagets VD Daniel med lokaler på Ringön. Bolagets vision om att sälja bilar och motorcyklar under samma tak för att förenkla köp- och säljprocessen för motorintresserade kunder, samt att yta service på nästa nivå med en familjär känsla – blev snabbt ett vinnande koncept! Fordonsparken och antalet anställda ökade fort, likaså de många nöjda kunderna.

I 2017 kunde Autolane flytta in i egna nybyggda anläggningen i Kungälv med Showroom på 2000 kvadrat och tillhörande professionell fullserviceverkstad för bilar som motorcyklar. Egen rekonditioneringsanläggning med certifierad personal för lackskyddsbehandlingar tillkom också efteråt. Allt i tråd med Autolanes vision om att vara ett tryggt, långsiktig och återkommande val där fordonsägande skall innebära glädje!

Under de tre sista åren, 20, 21 och 22 – blev vi utnämnda till GASELLFÖRETAG av Dagens Industri, vilket vi är mycket stolta över. Framåt siktar vi på att vidareutveckla den digitala köps-upplevelsen, anställa fler engagerade medarbetare, samt givetvis att fortsätta leverera kvalitetsfordon och ta väl hand om våra kunder i tråd med de visioner som tagit oss hit. Vi håller också på att utöka vår anläggning med ytterligare 3000 kvadrat som beräknas vara klart våren 2023.

Vi önskar dig varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor – eller varför inte hälsa på?

Elin

Ekonomi- & Marknadschef

Mirsad

Platschef

Stina

Ekonomiassistent

Nora

Försäljning MC

Alfons

Försäljning

Daniel P

Försäljning

Arash

Försäljning

Martin

Fordonstekniker

Ola

Verkstadschef

Olle

Fordonstekniker

Lukasz

Fordonstekniker

Oscar

Rekonditionering & Lackskydd

Milad

Rekonditionering & Lackskydd

Abayomi

Rekonditionering & Lackskydd

Jacob

Transportör

Daniel

VD