Garanti

Maximal trygghet med full garanti

MRF-garanti på bilköpet

Att köpa begagnat skall vara tryggt, enkelt och bekymmersfritt för dig som kund.

När du köper bil hos oss får du i regel utan kostnad ta del av MRF:s garantier.
Det är bara MRF-anslutna företag som har rätt att lämna MRF-garanti, en av branschens tryggaste garantier. Garantiperioden kan vara upp till sex månader, men omfattningen på just ditt köp framgår på köpekontraktet.

Generellt styrs MRF-garantin på bilens ålder och körsträcka. Gå gärna in här och läs mer om detta och om vilken utökad trygghet du får när du väljer att köpa bil hos en MRF-handlare.

När du köper en bil eller motorcykel hos oss är du alltid i trygga händer!

Utökad garanti upp till trettio månader på din bil eller motorcykel

Du kan också teckna mer omfattande garantier på din nya bil eller motorcykel. För att det skall bli så tryggt som möjligt för dig, erbjuder vi i samarbete med AutoConcept extra garantier upp till hela trettio månader på ditt nya fordon.

Genom AutoConcepts garantier kan du således få hjälp med ditt fordon i flera år. Garantierna gäller oavsett vart du befinner dig i landet, och är du i våra trakter kan vi hjälpa dig fullt ut i vår verkstad. Med tanke på att dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 olika komponenter, kan det trots noggranna kvalitetstester ändå uppstå fel. Då är det skönt att veta att man kan försäkra bort merparten av de eventuella skadekostnader som kan uppstå.

Vi erbjuder ett antal olika garantipaket beroende på fordonstyp och miltal:

  • vanliga bilar
  • sportbilar
  • husbilar
  • motorcyklar

För fler detaljer kring garantiomfattning kan du klicka in på sidans bilagor. Men det allra smidigaste är att du får hjälp av våra erfarna säljare. Utifrån dina behov och fordonets förutsättningar hittar de lösningen som blir bäst för dig och din nya bil eller mc!

AutoConcept Insurance AB har levererat försäkringar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999. De är en heltäckande försäkringsförmedlare vilket även innefattar professionell skadereglering. För mer information, vänligen besök www.autoconcept.se

Bilgaranti (pdf)

Ladda ner

Bilgaranti finans (pdf)

Ladda ner

Motorcykelgaranti (pdf)

Ladda ner

Husbilgaranti (pdf)

Ladda ner

Sportsbilgaranti (pdf)

Ladda ner