• Att köpa begagnat skall vara tryggt, enkelt och bekymmersfritt

  • Aktuell MRF-garanti INGÅR alltid i köpet

  • Vi erbjuder XTRA garantier upp till 30 månader

  • I vår egen fullserviceverkstad tar vi hand om dig under hela ägandeperioden

Kör tryggt med garanti

Maximal trygghet vid ditt bil- eller motorcykelköp!

När du köper en bil hos oss får du automatisk ta del av MRFs garantier. Det är bara MRF-anslutna bilföretag som har rätt att lämna MRF-garanti, en av branschens tryggaste för kunden. Garantiperioden är upp till 6 månader och ingår i bilpriset. Vilken MRF-garanti som gäller för ditt köp, beror på bilens ålder och körsträcka. Gå gärna in här och läs mer om detta och om vilken utökad trygghet du får när du väljer att köpa bil hos en MRF-handlare.

Vårt trygghetserbjudande slutar dock inte efter 6 månader. Med tanke på att dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20. 000 olika komponenter, är vi glada över att kunna erbjuda dig att försäkra bort merparten av de eventuella skadekostnader som kan uppstå på dessa i hela 30 månader! I samarbete med AutoConcept kan du teckna extra garanti beroende på omfattning och bilens ålder/mätarställning. En nyhet av året är att vi erbjuder en speciell sportbilsgaranti på modeller som varit svåra att få extra garanti på tidigare.

Du som handlar motorcykel av oss har också samma möjlighet att teckna vår motorcykelgaranti som gäller upp till hela 42 månader!

För fler detaljer kring garantiomfattning kan du klicka in på sidans bilagor för respektive bil eller motorcykel. Du är också välkommen att komma förbi eller ringa oss så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt!

AutoConcept Insurance AB har levererat försäkringar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999. De är en heltäckande försäkringsförmedlare vilket även innefattar professionell skadereglering. För mer information, vänligen besök www.autoconcept.se