Rekonditionering

Boka rekond hos oss

Rekond och lackskydd i Göteborg och Kungälv

Vill du vårda ditt fordon och återskapa eller förlänga nybilskänslan? Då är en rekond vad din bil behöver. Autolane är experten på rekond  i Göteborg och Kungälv. Vår certifierade och erfarna personal är redo att ta hand om din bil eller motorcykel professionellt.

I en rekond hos oss ingår både en utvändig och invändig genomgång. Priserna varierar beroende på din bils storlek och rekonditioneringens omfattning.

NYHET på rekondavdelningen är att vi nu kan utföra doftsanering!  Det innebär att du kan bli av med svåra odörer i ditt fordon såsom brandrök, cigarettrök eller doft efter husdjur. Vår maskin tar effektivt bort alla doftpartiklar och bakteriebeläggningar i bilens kupé samt i ventilationssystemet. Pris från 2495:- men tillägg kan förekomma beroende på typ av sanering som skall utföras.

Kontakta oss redan idag på 031-78 88 390 eller använd nedan formulär så vi kan hjälpa dig att ta hand om ditt fordon.

  Här kan du bifoga en bild.

  Vi tar hand om din bil med varm hand

  Hos oss är din bil i trygga händer! Alla bilar som rullar in i vår hall har genomgått en invändig och utvändig  rekonditionering av våra kunniga experter i vår egen tvättanläggning i Kungälv.

  Visst förtjänar din bil också det allra bästa när det handlar om bilvård? Vi är alltid noggranna och utför rekond på ett fackmässigt sätt. Det vill säga att vi alltid använder metoder som inte kommer att skada lacken på din bil, vilket tyvärr kan bli konsekvensen av att anlita ej-certifierade bilvårdare. Hos Autolane i Kungälv endast 10 minuter från Göteborg, är din bil i händerna på proffs när den rekondas.

  Rekond Göteborg/Kungälv – vi skapar nybilskänsla

  Anlitar du oss på Autolane för rekond så hjälper vi ditt fordon att återfå den där suveräna nybilskänslan ett bra tag framöver. Hos våra erfarna bilvårdsspecialister kan du känna dig trygg med att din bil får bästa möjliga omhändertagande. Vi erbjuder den rekond som just din bil behöver. Oftast är det bäst att låta oss titta på din bil för att hjälpa dig med vilken rekond som just din bil är i behov av.

  Vi kan erbjuda allt från en ordentlig utvändig handtvätt till helrekond inklusive lackskydd. Med noga utvalda metoder och medel för bilvård återskapar vi känslan av en ny bil och ökar både såväl livslängd som värde.

  Bilar utsätts för slitage varje dag

  En bil utsätts varje dag för kraftigt slitage, påverkan av surt regn, smuts, luftföroreningar, damm från trafiken, vägsalt och andra ämnen. Dagens billacker är visserligen mer motståndskraftiga än vad de var tidigare, men bilen utsätts också för fler påfrestningar i form av hårdare miljö. Särskilt gäller detta om man inte skyddar den på rätt sätt. Med hjälp av vårt lackskydd, Ceramic Pro, så hjälper vi din bli att skina längre. Ceramic Pro appliceras direkt på ytan och skapar en extremt stark sköld som permanent skyddar den behandlade lacken. Detta skyddar din bil från skadliga kemiska lösningar, syror, UV-strålning, is, snö och rost.

  Vi lämnar livslånga garantier på vårt lackskydd från ledande tillverkaren Ceramic Pro och är stolta över att ha certifierade medarbetare.

  Priser

  Bil 1.495:- 1.995:- 2.995:-
  Stor bil 1.995:- 2.495:- 3.495:-
  Utvändigt Bas Extra Total
  Avfettning
  Schamponering
  Rengöring trösklar/dörrgångar
  Fälgtvätt
  Vinylglans däcksidor
  Maskinell vaxning
  Maskinell helpolering
  Sanering från 3.995
  Doftsanering från 2.495
  Kemtvätt från 1.395
  Invändigt Bas Extra Total
  Dammsugning kupé & bagage
  Tvätt av bilmattor
  Avtorkning paneler
  Fönsterputsning
  Vinylglans dörrlister
  Motortvätt