Solfilm

Boka solfilm hos oss

Solfilm Kungälv

Vill du ge din bil ett snyggare utseende utan att försämra sikten? Det får du med en solfilm på dina bilrutor. Med solfilm kan du skapa en trivsammare miljö i bilen även under riktigt heta sommardagar.

Solfilmen vi använder från Platinum ECS-serien ger bra optik igenom glaset. ECS solfilmen ger din bil en svart finish med modernt och lyxigt utseende utan något metallskikt som kan störa radiovågor.

Livstidsgaranti på blekning, flagning och sprickbildningar!

Solfilmen reflekterar bort upp till 69 procent värme och är mycket behaglig att se igenom inifrån. Den minskar blekning av bilens interiör och bländning – som bonus blir din bil snyggare! Solfilmen vi använder håller sin färg år efter år och du har livstidsgaranti på blekning, flagning och sprickbildningar. Du kan välja mellan 6 olika mörkhetsgrader. Priserna finns i vår lista längst ner på sidan.

Välkommen att kontakta oss på Autolane så installerar vi solfilm på dina bilrutor. Du når oss på telefon 031-78 88 390 eller vid att fylla i formuläret.

  Här kan du bifoga en bild.

  Priser för solfilm med Platinum ECS-serie

  3 rutor Från 2.000:-
  5 rutor Från 2.500:-
  7 rutor Från 3.000:-

  Alla priser är ink. moms.
  Önskar du solfilm eller toning på exempelvis lyktor, så hör av dig. Vi löser det du önskar.

  Platinum ECS seriens specifikationer

  Filmtyp 05 15 20 35 50 70
  Ljusinsläpp 4% 10% 21% 26% 43% 78%
  Solreduktion 69% 67% 59% 57% 51% 29%
  UV-skydd 99% 99% 99% 99% 99% 99%
  IR-skydd 31% 34% 32% 31% 30% 31%
  Repskydd 2H< 2H< 2H< 2H< 2H< 2H<

  Alla priser är ink. moms.
  Önskar du solfilm eller toning på exempelvis lyktor, så hör av dig. Vi löser det du önskar.

  Solfilm – höjer värdet på din bil

  Utvecklingen inom solfilm för bilar har gått framåt på senare år. Vi på Autolane hänger förstås med i denna utveckling och använder den teknologi som ger dig ett gott skydd mot värmen samtidigt som din bil får ett elegant och sobert intryck. Att installera solfilm på bilen är det självklara valet för den moderna bilisten, och är något som direkt höjer annan handsvärdet.

  Att du dessutom slipper den där kokheta känslan som kan uppstå när bilen har parkerats i solen en stund, är en trevlig bonus! Även när bilen rullar runt i solen kan det bli rejält hett, det vet alla som har tagit en bil- eller husvagnssemester under högsommaren. Särskilt för barn och husdjur kan denna värme vara riktigt påfrestande. Om du låter oss installera solfilm så leder det till en trivsammare miljö för alla passagerare och du sparar dessutom bränsle i och med att fläktarna inte behöver stå på lika hårt!

  Vi ger din bil en ny sofistikerad touch

  Vår personal har lång erfarenhet av att montera solfilm. Hos oss får du ett garanterar snyggt och jämnt resultat med film av högsta kvalitet. Vi lämnar dessutom garantier på både material och montage. På blekning, flagning och sprickbildningar har du livstidsgaranti!

  Den solfilm vi arbetar med i våra lokaler i Kungälv är en variant från Platinums ECS-serie. Detta är en solfilm som ger bilen en snygg svart finish och en modern och lyxig känsla. En stor fördel är att vår solfilm inte har något metallskikt som kan störa radiovågorna till ditt HI-Fi system.

  Solfilm Kungälv – fördelar i korthet

  • Skapar ett skönare klimat i bilen, har du husdjur är solfilm det självklara valet.
  •  Skydd mot insyn. Skyddar mot bilinbrott eftersom tjuven får svårare att se vad som finns inne bilen.
  • Skyddar mot bländning. Färre störande solreflexer och behagligare ljus.
  • Säkerhet. Solfilmen hjälper till att hålla ihop rutan vid en olycka och minskar risken för skador som orsakas av kringflygande fragment.
  • Utseendet. Med solfilm på rutorna får din bil ett sofistikerat och fräckt utseende.
  • Smidighet. Solfilm är enkelt att rengöra, du tvättar bara dina bilrutor som vanligt. Solfilmen är härdad mot repor och tål normal hantering.

  Välkommen att kontakta oss redan idag för fler frågor eller för att boka tid för att installera solfilm i Kungälv.