Boka service eller reparation

Välkommen till vår MC- och bilverkstad i Kungälv

Din mc – och bilverkstad i Kungälv

Är du på jakt efter en verkstad som håller vad den lovar? Då har du kommit rätt. Hos oss står professionella mekaniker med lång och bred erfarenhet inom olika områden redo att vårda om ditt fordon – oavsett om det är en bil eller en mc – på allra bästa sätt.

I Autolanes toppmoderna mc- och bilverkstad använder vi de senaste teknologierna och endast kvalitetskomponenter. Du får alltid prisförslag på arbetet som skall utföras och kan vara säker på att vi väljer bästa alternativen för dig och ditt fordon. Vi gör full mjukvarudiagnos och kan nollställa serviceindikator på samtliga bil- och motorcykelmärken.

Kontakta oss redan idag för hjälp med ditt fordon!

Gäller din förfrågan bil eller mc? Kontakta oss på Autolane i Kungälv redan idag så hjälper vi dig! Ring oss på telefon: 031-78 88 390 eller skicka ett e-post till [email protected].

Du kan också klicka in nedan och läsa mer specifikt om vår bil- motorcykelverkstad, samt ta del av de olika kampanjer som finns där.

Välutbildade och erfarna mekaniker

I vår verkstad utför välutbildade, erfarna och serviceorienterade tekniker det arbete som behövs för att få din bil eller motorcykel i toppskick! Med expertis inom olika områden erbjuder vi professionell service och reparation för alla kända märken.

Våra mekaniker utför allt från svåra byten av motor och koppling till montering av tillbehör, uppgradering av motorns effekt, kamremsbyten. Vi utför även enklare jobb som däckbyte och traditionell service. Vi tar hand om bilar och motorcyklar från de flesta märken och är känd för kvalitetsarbete till mycket fördelaktiga priser.

På Autolane har vi lång erfarenhet av motorbranschen och har tyvärr sett kunder som råkat ut för att betala överpris för tjänster som hållit tvivelaktig kvalitet. När du lämnar in din bil eller motorcyket på vår verkstad i Kungälv kan du känna dig säker på att du får ditt fordon lagat eller servat till ett rimligt pris. Kontakta oss för tidsbokning och prisförslag redan i dag.

Service och reparation

För att din bil eller motorcykel ska fungera som tänkt måste den ges regelbunden service och underhåll. Vi byter olja, filter, kollar bromsar och annat som ingår i serviceprotokollet på din bil eller hoj. Vi kan således säkerställa att bilens eller motorcykelens status är perfekt och minskar därmed risken för framtida problem eller onödiga reparationer. Skulle du höra ett missljud eller få en blinkande servicelampa, så är det bäst att höra av sig så fort som möjligt till oss för att boka in en felsökning av problemet.

En verkstad i Kungälv där du kan känna dig trygg

Hos oss kan du känna dig trygg i att du inte kommer att få några saltade notor. Våra tekniker har stor kompetens och erfarenhet samt rätt utrustning för att ställa korrekta diagnoser. I samband med en reparation får du alltid ett prisförslag att godkänna först. På så sätt gör vår verkstad rätt redan från början och håller vad den lovar. Hos oss betalar du för det utförda arbetet och ingenting annat. Som anslutan till bilbranchens organisitation MRF, omfattas du som kund dessutom av branschens bästa garantier. Hos oss är både du och ditt fordon i trygga händer!