Boka service eller reparation i vår MC- och bilverkstad i Kungälv

Din mc – och bilverkstad i Kungälv

Är du på jakt efter en verkstad som håller vad den lovar? Då har du kommit rätt. Hos oss står professionella mekaniker med lång och bred erfarenhet inom olika områden redo att vårda om ditt fordon – oavsett om det är en bil eller en mc – på allra bästa sätt. 

I Autolanes toppmoderna mc- och bilverkstad använder vi de senaste teknologierna och endast kvalitetskomponenter. Du får alltid prisförslag på arbetet som skall utföras och kan vara säker på att vi väljer bästa alternativen för dig och ditt fordon

Behöver du service eller reparation av ditt fordon? Kontakta oss på Autolane i Kungälv redan idag så hjälper vi dig! Ring oss på telefon: 031-78 88 390 eller skicka ett e-post till [email protected]

Klicka in nedan så kan du läsa mer specifikt för de olika områden.

Vecka 28-31 håller bilverkstaden semesterstängt – MC-verkstaden är öppet vardagar 8.00 – 15.00 hela sommaren.

Från 11/7- 5/8 håller bilverkstaden stängt och har således inte möjlighet att ta externa bokningar.
Brådskande ärenden ombes att kontakta säljavdelningen under denna perioden.

MC verkstaden håller dock öppet hela sommaren med öppet fram tills 15.00 vardagar. Välkommen
med din mc förfrågan hela sommaren.

Välutbildade och erfarna mekaniker

I vår verkstad utför välutbildade, erfarna och serviceorienterade mekaniker det arbete som behövs för att få din bil eller motorcykel i toppskick! Med expertis inom olika områden erbjuder vi professionell service och reparation för alla kända märken. 

Våra mekaniker utför allt från svåra byten av motor och koppling till montering av tillbehör, uppgradering av motorns effekt, kamremsbyten. Vi utför även enklare jobb som däckbyte och traditionell service. Vi tar hand om bilar och motorcyklar från de flesta märken och är känd för kvalitetsarbete till mycket fördelaktiga priser. 

På Autolane har vi lång erfarenhet av motorbranschen och har tyvärr sett kunder som råkat ut för att betala överpris för tjänster som hållit tvivelaktig kvalitet. När du lämnar in din bil eller hoj på vår verkstad i Kungälv kan du känna dig säker på att du får ditt fordon lagad eller servad till ett rimligt pris. Kontakta oss för tidsbokning och prisförslag redan i dag.

Service och reparation

För att din bil eller motorcykel ska fungera som tänkt måste den ses över regelbundet i en service. Vi byter olja, kollar bromsar och annat som ingår i serviceprotokollet på din bil elle hoj. Vi kan således säkerställa att bilens eller hojens status är perfekt och minskar därmed risken för framtida problem eller onödiga reparationer. Skulle du höra ett missljud eller få en blinkande servicelampa, så är det bäst att höra av sig så fort som möjligt till oss för att boka in en felsökning av problemet.

En verkstad i Kungälv där du kan känna dig trygg

Hos oss kan du känna dig trygg i att du inte kommer att få några saltade notor. Våra mekaniker har stor kompetens och erfarenhet samt rätt utrustning för att ställa korrekta diagnoser. I samband med en reparation får du alltid ett prisförslag att godkänna först. På så sett gör vår verkstad rätt redan från början och håller vad vi lovar. Hos oss betalar du för det utförda arbetet och ingenting annat. Som anslutan till bilbranchens organisitation MRF, omfattas du som kund dessutom av branschens bästa garantier. Hos oss är både du och ditt fordon i trygga händer!