Boka service eller reparation i vår MC- och bilverkstad i Kungälv

Behöver du service eller reparation av bil eller mc?

Då är du varmt välkommen att boka tid i vår fullserviceanläggning där vi utför service och reparationer på bilar och motorcyklar – oavsett märke – till fördelaktiga priser!

I vår toppmoderna bil- och mc-verkstad använder vi de senaste teknologierna och endast kvalitetskomponenter. Här arbetar vårt kunniga mekanikerteam med lång och bred erfarenhet. Med vår expertis inom olika områden kan vi erbjuda dig professionell bil- och motorcykelservice!

Behöver du service på ditt fordon? Inga problem – vi hjälper dig! Och det allra bästa är att du inte behöver vänta länge på tid. Kontakta oss redan idag för att boka eller få prisförslag!

Hög kvalitet och branschens bästa garantier!

I vår bil- och mc-verkstad konditionstestar vi samtliga fordon som säljs i hallen och är sedan en trygghet för våra kunder genom hela ägandeperioden!

Vi utför service och reparationer på bilar och motorcyklar – oavsett märke – för nya som gamla kunder. Med tre motorcykelliftar och tre billiftar till disposition i en modern och topputrustad verkstad har vi kapacitet att utföra de flesta arbeten.

Vi använder alltid kvalitetskomponenter och är MRF-anslutna, vilket innebär branschens bästa garantier. Hos oss är ditt fordon alltid i trygga händer!