I behov av bilservice eller reparationer?

Boka en tid i vår bilverkstad i Kungälv

Hos oss är din bil i händerna på erfarna mekaniker i en professionell och topputrustad bilverkstad som använder de senaste teknologierna.

I bilverkstaden utför vi allt ifrån komplexa motorbyten, kopplingsbyten, eftermontering av tillbehör, uppgradering av motoreffekt eller kamremsbyten till enklare däckbyten, AC-påfyllning eller helt vanlig service av din bil.

Audi, BMW, Volvo, Mercedes, Volkswagen, Kia; listan kan göras lång – men alla bilmärken och alla kunder är välkomna till oss.

Med fördelaktiga priser och korta väntetider välkomnar vi dig också att bli kund hos oss! Klicka in för tidsbokning eller prisförslag redan idag:

Bifoga bild på din senaste service med protokoll om möjlighet finns.

Korta väntetider på bilservice och möjlighet till lånebil under tiden.

Visst är det tråkigt att behöva vänta på tid när servicelampan blinkar eller ännu värre; när någon annan av bilens varningslampor lyser…Vi gör alltid vårt bästa för att erbjuda dig en verkstadstid så snabbt som möjligt när du kontaktar oss.

I vår lounge kan du vänta bekvämt medan vi tar hand om din bil. Vi bjuder på kaffe! Eller varför inte passa på att ta en massage helt gratis i vår professionella massagestol? Vi har också ett antal lånebilar till förfogande för ett självkostnadspris. Är du i behov av en lånebil? Fråga då i samband med bokning om någon finns ledig vid ditt verkstadsbesök.