Bilservice

I behov av bilservice eller reparationer?

Premium bilservice i Kungälv

På Autolane tar vi hand om din bil! Hos oss hamnar din bil hos erfarna tekniker som utför bilservice i en topputrustad verkstad med alla moderniteter.

Med våra mekanikers långa erfarenhet i branschen och stora kunskap om bilar av alla märken, så kan du känna dig trygg. Vi ger ditt fordon den bästa bilservice till branschens bästa priser. I vår verkstad använder vi de senaste teknologierna och endast kvalitetskomponenter. Du får alltid prisförslag på arbetet som skall utföras och kan vara säker på att vi väljer bästa alternativen för dig och ditt fordon. Vi gör full mjukvarudiagnos och kan nollställa serviceindikator på samtliga bilmärken.

Vinterkampanj på diagnostest

Mellan 1 nov – 1 mars har vi fantastiskt erbjudande i verkstaden på vårt diagnostest till endast 599:- SCROLLA NER OCH LÄS MER!

Alltid prisvärt

Vi tycker inte att våra kunder skall betala mer än nödvändigt för ett riktigt bra jobb. Scrollar du ner på sidan så kan du ta del av lite prisexemplar på vanliga servicearbeten. Våra priser och vårt arbete tåls att jämföras! KÄNN TRYGGHETEN UTE PÅ VÄGARNA I VINTER OCH FÅ EN AUTOLANE BASSERVICE GJORD PÅ BILEN!

Behöver du serva eller reparera din bil? Är du i behov av professionell och kvalitetssäkrad bilservice i Kungälv? Välkommen att kontakta oss för att boka en tid eller få ett prisförslag redan idag på telefon 031-78 88 390 eller skicka ett e-post till [email protected]. Du kan också skicka en förfrågan i nedan formulär. Med korta väntetider välkomnar vi dig också att bli kund hos oss!

  Bifoga bild på din senaste service med protokoll om möjlighet finns.

  Kampanj! Autolanes – Diagnostest för endast 599:-

  Vi går igenom och testar din bil på 20 punkter och utöver det gör vi en full mjukvarudiagnos på bilen. Testet kan jämföras med bilprovningens – fast att vår undersökning är ännu mer ingående! Du får reda på exakt hur din bil mår och kan i samråd med våra tekniker sen komma fram till om du vill få något åtgärdat. Testet kostar nu endast 599:- mot 995:- annars.

  På Autolane är vi mån om att våra kunder inte skall behöva betala mer än nödvändigt för ett riktigt bra jobb! Och våra priser tål att jämföras!
  -Känn tryggheten ute på vägarna i vinter! Gör ett Autolane Diagnostest – vi har utrustning för och kan alla märken!

  *Obs! vi utför inga uppdateringar av mjukvara

  Bilservice Kungälv – varför lämna in bilen till Autolane?

  För oss är det självklart att du ska lämna in din bil just hos oss – här är några av de starkaste skälen till varför du ska låta oss ta hand om din bil.

  •  Vår personal är alltid trevlig och kundorienterad och vi har dessutom tillgång till många speciella verktyg som gör att vi kan utföra även de allra mest komplicerade reparationerna och servicedetaljerna på allra bästa sätt.
  • Vi är branschanslutna till MRF vilket ger dig som kund omfattande garantier och branschens bästa skydd på arbetet som utförs hos oss på din bil.

  Vi använder oss alltid av kvalitetsdelar och andra tillbehör som har rekommenderats av bilens tillverkare. På det sättet kan vi garantera bästa möjliga kvalitet och maximal kompatibilitet med bilens speciella egenskaper.

  Ta hand om din bil

  Vi är en fullserviceverkstad för bilar och erbjuder de flesta tjänster inom service och reparation. Vi utför allt från komplicerade motorbyten, eftermontering av olika tillbehör, uppgradering av motoreffekt etcetera till enklare uppdrag som däckbyten och traditionell service. Inget jobb är för stort eller för litet när vi tar hand om din bil – vi brinner för bilar och vill att alla fordon som rullar på våra vägar ska vara i toppskick och trafiksäkra.
  Vi utför bilservice på alla kända märken – alla kunder är välkomna hos oss. Bra priser och korta väntetider är några andra goda skäl att boka in en bilservice hos oss i Kungälv. Välkommen!

  Viktigt med regelbunden bilservice

  Det är mycket viktigt att genomföra regelbunden bilservice för att bilen ska kunna bibehålla sin prestanda. Servicen innehåller flera kontrollpunkter och åtgärdspunkter som bör genomföras vid olika tidpunkter och eller miltal. Dessa skiljer sig mellan olika modeller och bilmärken, och vad som gäller för just din bil tar vi direkt reda på när du kontaktar oss.

  Att inte serva bilen enligt intervall vill på en bil med nybilsgaranti medföra att denna inte gäller längre. En ännu värre konsekvens är att trafiksäkerheten äventyras om inte viktiga slitagedelar som bromsar, bromsskivor och olja genomgås enligt protokoll.

  När vi genomför en bilservice i vår verkstad i Kungälv så kontrollerar vi alltid och servar din bil enligt de punkter som föreskrivits av tillverkaren. Vi följer alltså det protokoll som tillverkaren tagit fram för att din bil skall fortsätta fungera på ett optimalt sätt.