I behov av mc-service eller reparationer?

Boka en tid i vår mc-verkstad i Kungälv

I vår mc-verkstad i Kungälv – bara tio minuter ifrån Göteborg – är din motorcykel i händerna på erfarna mekaniker.

Med expertis och professionell utrustning har vi kapacitet för alla typer av reparationer och service. Vi utför allt ifrån däckbyten, montering av tillbehör, mc- reparationer – även omfattande skadereparationer och försäkringsarbeten.

Vi välkomnar Kawasaki, Yamaha, Harley Davidson, BMW, Ducati, Suzuki, Triumph, Honda; listan kan göras lång – men alla mc-märken och alla kunder är välkomna till oss.

Med fördelaktiga priser och korta väntetider välkomnar vi dig också att bli kund hos oss! Klicka in för tidsbokning eller prisförslag redan idag:

Bifoga bild på din senaste service med protokoll om möjlighet finns.

Korta väntetider och din säkerhet på två hjul före allt annat!

I vår mc-verkstad konditionstestar vi samtliga motorcyklar som säljs i hallen och är sedan en trygghet för våra kunder genom hela ägandeperioden!

På två hjul går verkligen säkerheten före allt annat, så låt våra experter se över din hoj innan säsongen drar igång. Vårt mekanikerteam har lång och bred erfarenhet för att kunna hjälpa just dig med din motorcykel.

Till skillnad från många av våra konkurrenter har vi båda korta väntetider och mycket fördelaktiga priser. Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar. Hos oss är din mc alltid i trygga händer!